EXCLUSIV Păzea, Tonciu și-a luat permis și se dă cu un Audi de fițe!

Ultima actualizare:

    Timp de un an, Andreea va merge cu semnele „lămâițe”  în geam, pentru a atrage atenția  că este începătoare în trafic (FOTOGRAFII: BLITZ)
Timp de un an, Andreea va merge cu semnele „lămâițe” în geam, pentru a atrage atenția că este începătoare în trafic (FOTOGRAFII: BLITZ)

Andreea Tonciu are cu ce se lăuda! Bruneta a luat permisul de conducere şi abia aşteaptă să se plimbe cu un superb Audi A5 în valoare de 50.000 €, pe care l-a primit în dar de la mama ei. Ca să-i mulţumească acesteia, vedeta vrea să fie şoferul ei, de câte ori va fi nevoie.

Zilele trecute, fotoreporterii Click! au fost uimiţi să vadă că în faţa casei Andreei Tonciu (27 de ani) tronează un superb Audi A5 alb. Contactată de reporterul Click!, bruneta a confirmat că bolidul este al ei, dar ne-a spus că l-a primit cadou de la mamă, încă din decembrie. „Nu e cadou de zestre, ci doar de Crăciun. Iubitul meu mi-a cumpărat un parfum, mama mea îmi face toate poftele. Eu nu primesc cadouri de la iubiţi, nu sunt materialistă", a spus Andreea Tonciu, pentru Click!

Bruneta a primit cadou un Audi A5, noul model în 4 uși, de Crăciun

simeon stalpnicul png

Bruneta a obţinut abia recent permisul de conducere, după ce prima dată a picat examenul practic. „Ieri (joi, n.r.) s-a împlinit exact o săptămână de când am luat permisul. Nu a fost greu, sala am luat-o din prima, cu 24 de puncte, dar traseul (proba practică, n.r.) l-am luat a doua oară", a mai spus Andreea. Deşi nu are multă experienţă în şoferie, bruneta spune că nu se teme deloc. „Acum, când o să aibă treabă mama, o să fiu mereu cu ea, sunt şoferul ei. Conduc şi singură, nu mi-e teamă. Dar de obicei se întâmplă să fiu cu câte cineva în dreapta, cu sora mea, cu mama sau cu iubitul".

Ce meserii spun că au Bianca Dăguşanu, Oana Lis sau Andreea Tonciu

FOTO Andreea Tonciu, strânsă de sâni de Mitea! Fanii au făcut-o praf

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net