EXCLUSIV FOTO Sore şi-a luat apartament de lux

Ultima actualizare:

    Blocul în care și-a luat  Sore un nou apartament  e situat într-o zonă  de fițe din Capitală,  pe malul Lacului Tei (FOTOGRAFII: CAPS)
Blocul în care și-a luat Sore un nou apartament e situat într-o zonă de fițe din Capitală, pe malul Lacului Tei (FOTOGRAFII: CAPS)

Succesul pe care îl are în cariera solo, dar şi alături de trupa LaLa Band, i-a adus schimbări mari în viaţă. Din munca ei, Sore şi-a achiziţionat recent un apartament de lux.

De trei ani încoace, Sore (24 de ani) este pe val. Joacă în serialul „O nouă viaţă", de la postul tv ACASĂ, are concerte solo, dar şi cu trupa LaLa Band. Roadele muncii ei nu au întârziat să apară.

Solista a fost la cumpărături de accesorii de mobilier

simeon stalpnicul png

Recent, solista şi-a cumpărat din câştigurile proprii un apartament într-un bloc nou. Solista a fost surprinsă de curând de fotoreporterii Click! la shopping de mobilă. 

A cărat achiziţiile cu un taxi

simeon stalpnicul png

Da, e adevărat că mi-am luat mobilă nouă, vreau să redecorez şi să fac schimbări în toată casa", ne-a mărturisit Sore. Cu toate acestea, solista nu s-a dus la vechea reşedinţă, ci la una nouă, semn că şi-a achiziţionat încă un apartament.

simeon stalpnicul png

Potrivit unor surse din apropierea ei, Sore a dat o avere pe noul apartament, deoarece acesta e situat într-un parc rezidenţial de lux de pe malul Lacului Tei. Preţul unui apartament de două camere este în jur de 100.000 de euro, cu mult peste valoarea unuia similar din alte parcuri rezidenţiale.

„Este foarte fericită pentru achiziţia făcută. Vrea să amenajeze singură toată locuinţa", a povestit o sursă din anturajul lui Sore.  

simeon stalpnicul png

Actorul a primit un rol principal în serialul „Pariu cu viaţa" de la PRO TV, a devenit membru al trupei LaLa Band şi acum joacă în noul serial de la postul tv ACASĂ. Pentru acestea, Dorian Popa (25 de ani) a fost plătit regeşte. Şi-a cumpărat un Audi, a investit şi în casa din Contanţa, dar şi într-un apartament din Capitală. De curând, şi-a deschis un centru de înfrumuseţare în care a investit în jur de 30.000 €.

Spionul vedetă: Sore Mihalache, vacanţă departe de ţară

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net