FOTO EXCLUSIV Mutu, chef cu şpriţ şi manele până la 7 dimineaţa

Ultima actualizare:

    Adi şi-a pus gluga pe cap  la ieşirea din restaurant,  la 12 noaptea (Fotografii: Mihai Ionescu)
Adi şi-a pus gluga pe cap la ieşirea din restaurant, la 12 noaptea (Fotografii: Mihai Ionescu)

După muncă, vine şi timpul pentru distracţie. Ideea a aplicat-o Adi Mutu, care şi-a făcut de cap până în zorii zilei, la puţin timp după ce a revenit din cantonament. Atacantul Petrolului s-a şpriţuit bine alături de prietenii săi şi de Vica Blochina, cea care pare să fie o prezenţă constantă în viaţa „Briliantului”.

Zeci de antrenamente, şedinţe tehnice, meciuri. De asta a avut parte în ultima lună Adi Mutu. Perioada cantonamentelor s-a terminat, fotbaliştii au primit câteva zile libere, iar atacantul Petrolului a profitat la maximum.

Iată-l pe Adi Mutu, în vervă, la masă cu prietenii lui, în primul restaurant unde şi-a început seara

simeon stalpnicul png

Vica Blochina şi o tânără brunetă ies de la chef

simeon stalpnicul png

Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi au surprins imagini inedite de la noaptea de pomină pe care „vârful" naţionalei a avut-o duminică. Şi n-a fost singur, ci alături de Vica Blochina şi un grup restrâns de prieteni.

simeon stalpnicul png

Concret, Mutu a ieşit să ia cina la restaurantul Isoletta din Herăstrău puţin după ora 22.00. După ce a ajuns i s-a alăturat şi Vica - am putea spune febleţea lui, având în vedere că la cele mai recente ieşiri „Briliantul" a avut-o alături pe fosta iubită a lui Victor Piţurcă - dar şi o altă domnişoară. Cina s-a prelungit, astfel că în jurul orei 12.00 în restaurant nu mai rămăseseră decât Mutu şi prietenii lui.

Unul dintre prietenii lui Adi Mutu a dansat pe masă!

simeon stalpnicul png

Discuţiile s-au animat, unul dintre amicii de pahar ai atacantului s-a dezlănţuit la un dans cocoţat pe un scaun, iar toată lumea părea că se simte bine. Unul dintre chelneri a fost trimis după ţigări, semn că şpriţul fără tutun nu mergea cum trebuie.

De dimineaţă, un prieten a luat maşina şi l-a scos pe Mutu prin spate

simeon stalpnicul png

În jurul orei 2.00, domnişoara de la masa lui Adi a plecat, iar după jumătate de oră au făcut-o şi Mutu, Vica şi amicii. Blondina a mers alături de un prieten, iar „Briliantul" a părăsit localul însoţit de ceilalţi doi amici.

Petrecerea a continuat cu spriţuri la un restaurant cu manele

simeon stalpnicul png

Tulburat vizibil de alcoolul consumat, Mutu n-avea chef de mers acasă, aşa că distracţia s-a mutat într-o altă cârciumă. Până să ajungă la Hanul Drumeţului, Mutu a prins momentul la un semafor şi a „sărit" în maşina Vicăi, avându-i pe prieteni în urmă. Au ajuns la localul cu muzică lăutărească în jurul orei 3.00, dar Vica n-a coborât, l-a lăsat pe fotbalist în faţa restaurantului, apoi a dispărut în noapte.

Mutu a continuat cheful alături de amici până după ora 6.00 dimineaţa, când prietenii lui au dat stingerea. Pentru că era extrem de alcoolizat, aceştia au tras maşina cu care veniseră pe o alee şi l-au scos pe jucător pe uşa din spate.

În ciuda ieşirilor nocturne, Adi Mutu are o viaţă de familie liniştită. Este însurat cu o brunetă sexy, Consuelo, care i-a dăruit două fete: Adriana şi Maya. Adi mai are un băiat, Mario, din mariajul anterior, cu Alexandra Dinu. Familia lui Mutu urmează să vină în România şi să se mute aici pentru a fi alături de „Briliant", care a semnat un contract cu Petrolul Ploieşti.

EXCLUSIV Mutu, dedicaţii pentru Vica lui Piţi până la 4 dimineaţa

EXCLUSIV! Marica şi Mutu, colegi de pahar cu Van Persie şi Afellay!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cornel dinu
image
image
image
image
image
image
rosii tomate istock jpg
printesa kalina a bulgarieri sotul copilul AFP jpg
statuie mihai Eminescu colaj facebook jpg
tantari jpg
wizz air pixabay jpg
cetate ardud
aer conditionat jpg
Bihor 1 (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net