EXCLUSIV Bianca îl face praf pe Cristea! Cum se apără după ce fotbalistul a dat publicităţii mesajele pe care le-a schimbat cu ea în ziua cununiei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Telenovela a căror protagonişti sunt Bianca Drăguşanu, Victor Slav şi Adrian Cristea este departe de a se fi încheiat. După ce fotbalistul a ieşit la atac cu o serie de mesaje pe care le-ar fi schimbat cu roşcata în ziua în care aceasta se prezenta la oficiul stării civile cu prezentatorul de la Meteo, fosta iubită a "prinţului" l-a desfiinţat pe fotbalist şi a declarat că totul este un scenariu  pus la punct în amănunt de Adi Cristea.

Luptă cu toate armele să o recucerească, însă nu a reuşit decât să o îndepărteze. Adrian Cristea a ieşit pentru prima dată în public să vorbească despre ce s-a întâmplat la Paris între el şi Bianca. Fotbalistul a susţinut la Antena 1 că cei doi s-au simţit bine împreună, ba chiar a vrut să demonstreze că aşa au stat lucrurile şi a arătat câteva fotografii cu ei doi pe străzile capitalei Franţei. Când a văzut că fostul iubit apare la televizor, Bianca aluat foc şi s-a plâns imediat prietenelor, cărora le-a povestit că se simte dezamăgită de gestul lui Adrian Cristea.

simeon stalpnicul png

"Bianca a fost în permanenţă stresată la Paris. De aceea, poate că şi-a acoperit figura. Ei au ieşit la un restaurant care era la zece metri de hotel, nu s-au plimbat pe străzile Parisului. Adrian Cristea spune că nu a fost insistent. El îi trimitea 20 de mesaje, iar ea îi răspundea o singură dată, în care îi spunea să o lase în pace.

Nu ştiu ce discuţii ar fi putut avea ei doi în ziua în care Bianca s-a cununat civil. Ea nu a avut telefonul la ea. Mobilul a fost în permaneţă la Victor. Nici în ziua nunţii Bianca nu ar fi putut să-i trimită mesaje sau fotografii. Mobilul ei a fost la sora Biancăi, iar mai apoi în sacoul lui Victor. Ea nu a purtat poşetă", a povestit o prietenă a roşcatei.

simeon stalpnicul png

Contactată de Click!, Bianca Drăguşanu a povestit că a rămas pur si simplu fără cuvinte când a auzit ce a putut să spună fostul iubit despre ea.

"Un bărbat demn nu ar veni niciodată la televizor să povestească lucrurile astea. Îmi pare rău că i-am oferit ani din viaţa mea. Dacă nu mă poate avea, el mă distruge. Sunt foarte dezamăgită de atitudinea lui şi regret că am avut încredere în el. Pe de altă parte, îi mulţumesc că mi-a deschis ochii. Pe un asemenea om e clar că nu te poţi baza, el nu a făcut decât să-mi strice relaţia cu Victor", ne-a spus Bianca.  

Adrian Cristea a uitat de Bianca şi de Victor Slav când a auzit ce a păţit fetiţa lui

Reacţia lui Victor Slav după ce Adrian Cristea a dezvăluit că a fost violent cu Bianca!

Adrian Cristea rupe tăcerea: «Victor o brusca pe Bianca, o trăgea de păr»

FOTO Bombă! Ce mesaje şi-au dat Cristea şi Bianca în ziua cununiei roşcatei cu Victor Slav. Au făcut dragoste?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net