Alex Velea şi Smiley intră şi în lumea modei

Ultima actualizare:

    Alex Velea, Dana Budeanu şi Smiley
Alex Velea, Dana Budeanu şi Smiley

Au succes în continuare în cariera muzicală, însă mai nou, Alex Velea şi Smiley vor lansa o colecţie care se numşete Maidana by Fratziware.

Sunt pe val, au concerte şi sunt în topurile muzicale cu piesele lor. Însă de azi, Smiley (30 de ani) şi Alex Velea (29 de ani), împreună cu Dana Budeanu vă prezintă colecţia Maidana by Fratzwiare, special pentru tinerii din toată ţara. Cei doi vor susţine chiar şi un concert la lansarea acestei colecţii, care se va face într-un mall din capitală.

Velea, Smiley si Dana Budeanu
Velea, Smiley si Dana Budeanu

Cei doi solişti au început o campanile pe internet, pe paginile lor de socializare, unde au început să pună fotografii în care păreau că s-au apucat de croitorie. Smiley şi Alex Velea au început să publice pe conturile de Facebook fotografii cu subînţeles, sporind suspansul fanilor care abia aşteaptă să se îmbrace ca favoriţii lor.

Click! a aflat că hainelele din noua colecţie se vor găsi în magazinele Danei Budeanu din Capitală şi din ţară, iar acestea vor fi în culori vii, deschise. Vor exista două categorii de haine, unele realizate fix pe genul lui Alex Velea, cu tricouri mulate pe muşchi, pantaloni largi, veste excentrice, iar celelalte create "după chipul şi asemănarea" lui Smiley. Vor fi tricouri cu mesaje haioase, de vară, la preţuri accesibile tuturor clienţilor tineri. Acestea se vor găsi de mâine în toate magazinele Danei Budeanu dar se pot cumăra şi online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net