Bianca îi cere socoteală în instanţă lui Adrian Cristea! Ce spune Victor despre gestul ei!

Ultima actualizare:

    Bianca Drăguşanu şi Adi Cristea,  despărţiţi, dar împreună
Bianca Drăguşanu şi Adi Cristea, despărţiţi, dar împreună

Bianca este foc şi pară după ce fostul iubit a apărut la televizor şi a susţinut că cei doi ar fi schimbat mesaje fix în ziua în care roşcata se ducea la oficiul stării civile cu Victor Slav. Soţia prezentatorului a anunţat că fotbalistul va da socoteală în instanţă pentru tot ce a afirmat despre ea.

Bianca Drăguşanu susţine că nu i-a trimis niciun mesaj în ziua cununiei lui Adrian Cristea, potrivit căruia şi-ar fi exprimat regretul că nu este el cel care să o ducă la starea civilă. Roşcata a explicat că va lămuri această problemă direct cu "prinţul", iar acest lucru va fi clarificat într-o sală de judecată.

"Se dezbate prea mult subiectul acesta şi am obosit. Eu mi-am asumat ceea ce am făcut, mi-am cerut scuze faţă de soţul meu, de familia lui şi de părinţii mei. Nu cred că trebuie să mă justific în faţa unei ţări întregi. Lucrurile astea ne privesc doar pe noi doi.

Nu i-am trimis lui Adrian Cristea acel mesaj. Voi discuta cu Adi, de fapt cu domnul Cristea, pentru că nu mai este acel Adi, nu-l mai recunosc, în instanţă", a spus Bianca la Pro Tv.

Roşcata a refuzat să-i facă declaraţii de dragoste în direct lui Victor Slav, invitat la emisiune, dar nu a putut să nu remarce că soţul ei este foarte frumos. 

Prezentatorul de la Meteo  a fost uimit de declaraţiile soţiei sale şi a declarat că nu se aşteaptă ca Bianca să meargă până la capăt în demersul ei. "Nu cred că-l va da în judecată pe Cristea", a spus Victor la Pro Tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net