A făcut aproape 20 de operaţii estetice! Colegii o numesc Bianca Drăguşanu a muzicii populare

Ultima actualizare:
Silvana Riciu
Silvana Riciu

S-a împrietenit de voie de nevoie cu medicul estetician şi a devenit dependentă de clinicile de înfrumuseţare. Cântăreaţa de muzică populară Silvana Rîciu a făcut aproape 20 de vizite la plastician şi cam tot atâtea intervenţii.

A vrut să-şi corecteze nasul şi a făcut rinoplastie, apoi a slăbit prea mult şi şi-a dorit să-şi remodeleze corpul cu ajutorul bistruriului. Silvana Rîciu este campioană la capitolul operaţii estetice.

Silvana Riciu
Silvana Riciu

A făcut nu mai puşin de 13 lipoaspiraţi, dar şi două implanturi mamare cu silicon. Mai nou, cântăreaţa şi-a injectat acid hialuronic în buze, însă nu a făcut abuz.


    Silvana Riciu
Silvana Riciu

"Urăsc femeile care au buze groase, gen Bianca Drăguşanu. Am vrut să-mi tatuez mai de mult şi sprâncenele şă mă bucur că am făcut în sfârşit acest pas. Este ceva cosmetic, pentru că vreau să arăt bine şi atunci când nu mă machiez", a spus artista la Acasă Tv.

Silvana Riciu
Silvana Riciu

Deşi a avut grijă ca imaginea ei să fie una a unei dive, cântăreaţa are probleme în carieră. recent, ea a rămas fără job şi s-a apucat să mai facă schimbări fizice pentru a avea mai mult succes în căutarea unei slujbe.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net