«Bebeluşa» Oana a dat iama în mâncare de când e gravidă! Însărcinată în 7 luni, s-a îngrăşat 15 kilograme

Ultima actualizare:

    Oana
Oana

Oana Ioniţă se pregăteşte la mijlocul lunii aprilie să devină mămică de băieţel. Bebeluşa va aduce pe lume  al doilea copil al său, însă până atunci mai are de luptat cu poftele care par de nestăvilit. Dansatoarea are tot timpul la ea mici guistări, pentru momentele în care simte nevoie să ronţăie ceva. 

De când este însărcinată, Oana Ioniţă are anumite preferinţe culinare. Îi place salamul, spanacul, sucul de prune, dar şi prăjiturile. "Bebeluşa" are tot timpul provizii la ea în cazul în care poftele îi dau bătăi de cap.

"Cred că şi acum am în geantă, o pară şi un ecler. De fapt trebuie să am ceva dulce şi ceva sărat. O să nasc probabil la jumătatea lunii aprilie, între 15 şi 18, prin cezariană. Nu sunt pregătită. Va fi cu lacrimi, cu înjurături. În cazul meu, soţul va primi  mai puţine, e doar o operaţie, durerile vin după", a spus oana Ioniţă la Acasă Tv.

Dansatoarea a povestit că fetiţa ei, Isabel, în vârstă de trei ani, îşi aşteaptă cu nerăbdare frăţiorul, ba chiar îi păstrează mâncare încă de pe acum. 

image
image
image
image
image
image
timisoara jpg
calendar ortodox 2020 10 iunie sfantul mucenic timotei episcopul prusiei png
harry și meghan jpeg
shutterstock 529038052 jpg
stop children suicide 2780203 1280 jpg
Greva generala in invatamant 22 mai 2023  Foto Inquam Photos Octav Ganea (6) jpg