De 28 de ani, bea 10 litri de cola pe zi

image
Jakki intră în panică dacă nu are multă cola

Zice c─â nu poate tr─âi f─âr─â coca-cola! Jakki Ballan, ├«n v├órst─â de 42 de ani, bea c├óte zece litri din aceast─â b─âutur─â acidulat─â pe zi. P├ón─â recent, femeia ajunsese s─â dea pe g├ót chiar ┼či 50 de cutii de cola zilnic.

Jakki Ballan, o femeie casnic─â din Ellesmere Port, comitatul Cheshire (Marea Britanie), intr─â ├«n panic─â dac─â r─âm├óne f─âr─â coca-cola, potrivit "Daily Mail". Bea peste trei cutii de b─âutur─â acidulat─â pe or─â ┼či a cheltuit o avere din cauza patimii ei.

De când a devenit dependentă, a cheltuit 150.000 de lire (circa 824.000 lei) pe cola, cât ar costa o casă, în jur de 6.000 de lire (33.000 lei) pe an. Jakki a prins gustul pentru băutura înţepătoare la limbă de când avea numai 14 ani, dar nu a băut atât de mult la început.

Are ├«n permanen┼ú─â frigiderul burdu┼čit de cutii ┼či sticle de coca-cola

image
Jakki intră în panică dacă nu are multă cola

A ajuns la un maxim de 16 litri de coca-cola pe zi, însă a trebuit să mai scadă cantitatea, fiindcă începuse să aibă halucinaţii. Mamă a cinci copii, femeia a apelat la tratament medical, inclusiv hipnoterapie, în încercarea de a scăpa de dependenţa care-i dă dureri de cap.

A fost for┼úat─â s─â renun┼úe ┼či la slujba de femeie de serviciu, fiindc─â obsesiva "sete de  cola" o ├«mpiediaca s─â lucreze. Acum, ├«ntreaga familie tr─âie┼čte din salariul so┼úului ┼či trebuie s─â fac─â economii la s├ónge ca s─â-┼či asigure banii pentru a-┼či potoli patima.

simeon stalpnicul png

Natasha Harris, din Noua Zeelandă, a murit la numai 30 de ani în urma consumului exagerat de coca-cola. Femeia, care dădea pe gât zece litri pe zi, a fost răpusă de un stop cardiac în ziua de 25 februarie 2010, din cauza abuzului de băutură acidulată, potrivit "Daily Mail". Natasha ajunsese să bea cola non-stop.

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
anamaria prodan3 png
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg