EXCLUSIV L-a uitat definitiv pe fostul soţ! Catrinel Menghia vorbeşte în premieră despre bărbatul din viaţa ei!

Catrinel Menghia
Catrinel Menghia

Nu se mai ascunde! Catrinel Menghia trăieşte la cote maxime o frumoasă poveste de dragoste alături de un producător italian şi pare să-şi fi găsit sufletul pereche după ce a divorţat de fostul soţ în primăvara anului 2011.

S-a luptat mult cu amintirile din trecut, însă pare să-şi fi găsit liniştea sufletească. Modelul şi actriţa, Catrinel Menghia se iubeşte de doi ani cu Massimiliano Di Lodovico. Românca a acceptat să vorbească în premieră despre bărbatul care i-a umplut golul din suflet şi lângă care se vede până la bătrâneţe.


    Catrinel Menghia
Catrinel Menghia

Discretă cu viaţa personală, Catrinel a început o relaţie la câteva luni după divorţul de fostul soţ, Massimo Brambati, însă a păstrat secretul până de curând.

Catrinel şi Massimiliano (foto: arhiva personală)

Catrinel Menghia
Catrinel Menghia

Catrinel a apărut la premiera filmului "Saving Mr. Banks" la braţul unui cunoscut producător italian de film, Massimiliano Di Lodovico. Între modelul de 28 de ani şi producătorul de 36 de ani s-a înfiripat o idilă la câteva luni după separarea actriţei de fostul soţ, iar acum cei doi formează un cuplu.

Catrinel Menghia
Catrinel Menghia

"Noi ne-am ferit vreo doi ani, doar pentru că nu voiam să fiu în centrul atenţiei. M-am amuzat când am văzut că în presa internaţională Massimiliano este un «faimos producator» . El este la început ca şi mine. Nu e meseria lui principală", ne-a spus actriţa.

Catrinel a fost căsătorită cu Massimo Brambati timp de 6 ani, până să decidă să divorţeze în 2011, însă se vede din nou mireasă.

"Pentru mine căsătoria e o uniune între două persoane care se iubesc şi care împreună «trag la aceeaşi căruță». Pe perioada căsniciei mi-am dat seama că eu şi fostul soţ trăgeam în direcţii diferite. Am hotărât că e mai bine să ne vedem fiecare de drumul său pentru a fi fericiți.

Acum sunt foarte fericită şi abia aştept să îmi împart viața cu omul care acum mă completează pe toate planurile", ne-a spus românca. 

Catrinel Menghia a devenit celebră la 16 ani. Tot atunci l-a cunoscut pe Răzvan Fodor. Relaţia lor s-a terminat după câţiva ani când Catrinel a preferat cariera de manechin în Italia.

FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg