EXCLUSIV Naomi şi-a adus căţelul din Elveţia, să-i ţină de urât

Ultima actualizare:

    Garsoniera e spaţioasă şi are şi bucătărie  complet utilată şi o  zonă dedicată recreerii (FOTO: CLICK!)
Garsoniera e spaţioasă şi are şi bucătărie complet utilată şi o zonă dedicată recreerii (FOTO: CLICK!)

Participarea la finala naţională a Eurovisionului îl stoarce de bani pe Naomi, Transsexualul a investit mult în participarea la concurs şi mai are de cheltuit, mai ales că s-a cazat în regim hotelier. Click! i-a făcut solistului o vizită în garsoniera din Centrul Capitalei.

A revenit în ţară din Elveţia special pentru a se înscrie la Eurovision. După patru ani de absenţă pe scenele româneşti, transsexualul Naomi (Florin Moldovan, 37 de ani) a avut plăcuta surpriză să fie selectat între cei 12 concurenţi care au intrat în finala selecţiei naţionale a concursului.

Vestea l-a luat prim surprindere, mai ales că nu avea unde să locuiască. În aceste condiţii, solistul plăteşte 23 de euro pe noapte (un milion de lei vechi), pentru o garsonieră în zona Sălii Palatului, închiriată în regim hotelier.

„Nu am avut la cine să stau. La început nu am ştiut că voi sta atât de mult în ţară. De aceea am închiriat o garsonieră în regim hotelier şi, ca să-mi fie mai uşor să mă deplasez în Bucureşti, am ales una în centru. Apoi, am intrat la Eurovision şi uite cum şederea mea aici s-a prelungit mai mult decât am crezut. Am cheltuit foarte mulţi bani, dar ce să fac? A trecut o lună şi jumătate de când mă aflu în România şi m-am gândit să apelez la un prieten, dar cine te ţine atâta?", ne-a spus el.

Pentru cazare şi pentru piesele înscrise la Eurovision, dintre care una („Dacă tu iubeşti") a fost selectată în finală, Naomi a cheltuit deja peste 4.000 de euro. Garsoniera în care locuieşte provizoriu Naomi este cochetă şi are şi o bucătărioară utilată, în cazul în care solistul vrea să-şi facă ceva de mâncare.

Evident, din peisaj nu lipseşte patrupedul artistului, un Chihuahua pe nume Baby, pentru care a plătit bilet separat ca să vină cu el din Elveţia.

Finala Eurovision în România e programată la 1 martie, se va desfăşura în Braşov şi va fi difuzată de TVR 1, iar semifinalele şi finala din Copenhaga (Danemarca) sunt programate la 6, 8 şi 10 mai.

EXCLUSIV Naomi: «Sunt şocat că am intrat în finală! Aveam bilet să mă întorc în Elveţia!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net