Vrei să-ţi cânte Andra la nuntă? Cât trebuie să scoţi din buzunar

Ultima actualizare:

    Andra: FOTO Facebook
Andra: FOTO Facebook

Nu e niciun secret că unele vedete acceptă să cânte la diverse petreceri private, contra unei sume deloc modice. O firmă din capitală promite că nume precum Andra, Antonia sau Smiley vor presta la nunta oricui e dispus să scoată din buzunar câteva mii de euro.

Conform gândul.info, compania al cărui sediu se află în Bucureşti oferă tarifele exacte percepute de fiecare artist cu care are contract. Potrivit pliantului distribuit la Târgul de Nunţi "Ghidul miresei", pentru Antonia trebuie să scoţi din buzunar 2.300 de euro, iar pentru Andra 6.000.În schimb, Connect-r cântă pentru 4.300 de euro, iar tariful perceput de Smiley ajunge la 7.000 de euro.

„Este vorba despre un program artistic de 50 de minute", a explicat un reprezentant al firmei respective, contactat de gândul.info, sub pretextul unei nunţi viitoare.

„Tariful respectiv este pentru durata aceasta. Desigur, dacă vreţi un program mai lung, se poate, dar preţul va creşte şi el. Dar trebuie să vă grăbiţi pentru că noi avem deja artişti programaţi chiar şi până la 1 noiembrie. Se semnează un contract, iar atunci trebuie achitat un avans de 15%", a adaugat aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
fete plaja pixabay jpg
fructe si legume 1 jpg
Femeia care a stat 40 de ani langa Arsenie Boca  Povestea cutremuratoare a acesteia  Duhovnicul nu a lasat o sa se omoare 1 jpg
media 147912327094867400 jpg
simfonia apei sursa PMB 768x382 jpg
flori jpeg
cirese pixabay jpg
Janiel Verainer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net