Scump, dom’le, scump! Smiley şi Velea, încolţiţi de fani: «O să vindeţi voi tricouri la 4 milioane când o să cânte Smiley manele!»

Ultima actualizare:

    Smiley, Dana Budeanu şi Alex Velea
Smiley, Dana Budeanu şi Alex Velea

"Ce preţuri aveţi, măi, zici că vindeţi haine din argint", "La ce scoruri aveţi, ce pot să spun, doar să staţi liniştiţi cu vânzările" sunt doar câteva din mesajele pe care fanii le-au postat pe Facebook

Linia vestimentară pe care Smiley şi Alex Velea au creat-o în colaborare cu Dana Budeanu, „Maidana Fratziwear", a fost lansată cu surle şi trâmbiţe pe 18 februarie. Aşteptate de toţi adolescenţii şi fanii celor doi artişti, hainele nu sunt însă foarte accesibile, pentru că un tricou cu mesaje costă 395 de lei. O rochie scurtă se vinde tot cu acelaşi preţ, în schimb o geacă pe stilul lui Smiley ajunge la 1.880 lei, iar nişte banale bretele negre se vând cu 300 de lei. Tricourile conţin mesaje din vocabularul străzii, folosite în special de puştii de liceu: „Pentru că... FEIŞĂN", „Pentru că... GIGI", „O ard... TRIST", „O ard aiurea", „I wish... ŞAORMA".

La o săptămână de la lansare, fanii celor doi artişti cârcotesc încă din cauza preţurilor piperate. Aceştia i-au pus la zid pe Smiley şi pe Velea, pe pagina de Facebook a colecţiei: "Ce preţuri aveţi, măi, zici că vindeţi haine din argint", "La ce scoruri aveţi, ce pot să spun, doar să staţi liniştiţi cu vânzările", "Foarte scumpe pentru nivelul nostru de trai, aţi creat aceste haine pentru vedete, nu şi pentru oamenii de rând", "Sunt faine tricourile, dar cine naiba dă 400 de lei pentru un tricou? Ei trăiesc în lumea lor", "O să vindeţi voi tricouri la 4 milioane când o să cânte Smiley manele".

Alex Velea
Alex Velea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
statie metrou hongyancun jpg
4 front carburanti poza mare jpg
parfum pixabay jpg
apa marii jpg
vacanta plaja umbrele barci oameni in apa limpede png
miere jpg
img jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net