Confruntare tăioasă între Bianca Drăguşanu şi Iulia Albu! Divele s-au întrecut în «complimente»

Ultima actualizare:
Iulia şi Bianca
Iulia şi Bianca

Bianca Drăguşanu şi Iulia Albu au făcut deliciul telespectatorilor într-o confruntare de zile mari. Prezente în platoul emisiunii "WoWbiz", cele două dive s-au întrecut în "complimente" care mai de care.

După ce Iulia Albu a tunat şi a fulgerat la adresa soţiei lui Victor Slav, realizatorii emisiunii "WoWbiz" le-au dat şansa celor două să-şi împărtăşească părerile personal. Astfel, aşezate pe acceaşi canapea, femeile au început a se întrece în vorbe acide.

Chiar dacă iniţial nu a vrut să o atace foarte dur pe Bianca, Iulia Albu nu a rezistat foarte mult şi a început "să arunce cu săgeţi" în soţia lui Victor Slav.

"Ea este o fată obişnuită, nu este nici o nenorocită. Orice fată care arată ca ea, ar putea ajunge în locul ei. Nimeni nu ar trebui să-şi dorească să ajungă pe sticlă. Fetele care-şi doresc o cale în lumea modei ar trebui să urmeze un alt loc decât Bianca Drăguşanu. Ea nu are nicio şansă pe niciun podium internaţional şi în nicio publicaţie de renume", şi-a început "pledoaria" fosta soţie a lui Mihai Albu.

Iulia şi Bianca
Iulia şi Bianca

Întrebată de soţia lui Mihai Albu cu ce se ocupă, Bianca a replicat:

"Sunt un produs de media, care ştiu să vând la rândul meu alte produse, pe care le promovez. Asta face eu. De ce nu a auzit nimeni de tine până să te măriţi cu Mihai Albu"

Bianca şi-a îndulcit însă riposte şi a încercat s-o dea la pace cu critical vestimentar, dar totul a ţinut până în momentul în care s-a făcut referire la rochia ei de mireasă.

"Mie-mi place de ea, e unică. Nu am ce acuze să-I fac, dar i-aş adduce unele amendamente. Nu m-am măritat cu tine Iulia. Asta e rochia pe care am visat-o eu. Scuză-mă, dar rochia ta nu-mi place. Nu aş fi îmbrăcat-o nici gratis. Şi părul ala, zici că eşti vrăjitoare. Mie-mi place de ea, aş pupa-o acum. Uite aici, pe gură", a declarat ironică Bianca.


    Iulia şi Bianca
Iulia şi Bianca

Iulia Albu nu s-a lăsat mai prejos şi i-a urat Biancăi să-şi găsească un bărbat care s-o întreţină.

"Sper să întâlneşti un Elan Schwantzerberg, care să te salveze şi să-ţi ofere un trai perfect", a conchis Iulia Albu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net