Prima declaraţie a Danei Rogoz după ce a devenit mămică

Ultima actualizare:

    Dana Rogoz (foto: facebook)
Dana Rogoz (foto: facebook)

Dana Rogoz a vorbit în cadrul unui interviu difuzat luni, despre primele momente din viaţa ei de mămică. Abramburica a mărturisit că momentul în care a auzit primul plânset al băieţelului ei, Luca Vlad, a ţâşnit în lacrimi.

Dana Rogoz a devenit sâmbătă, de 1 martie, mămică pentru prima dată. Vedeta PRO TV Internaţional a adus pe lume un băieţel, pe nume Luca Vlad. Actriţa a mărturisit că primele clipe din viaţa ei de mămică au însemnat o avalanşă de emoţii.

„Ce se întâmplă în primele secunde, momente, e ceva de nedescris. E un tsunami de emoţii. E superb. Durerile au fost absolut suportabile. Când am auzit primul plânset mi-au ţâşnit lacrimile. El chiar a venit ca un mărţişor. Şi-a dorit să fie lângă mine, şi eu mi-am dorit acelaşi lucru. Când e de mâncat, se face auzit. După ce vine la sân, ştie ce are de făcut şi se linişteşte", a declarat Dana Rogoz pentru „Poveştiri adevărate".

Vedeta a spus că a pregătit totul dinainte de naşterea micuţului şi că a început să primească o mulţime de cadouri pentru acesta încă din luna a cincea de sarcină.

„În ultima vreme, am pregătit totul, pentru ca totul să-mi fie mai uşor. Am început să primesc cadouri pentru el încă din luna a cincea de sarcină", a încheiat aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net