FOTO Recunoşti vedeta din imagine? E unul dintre cei mai doriţi cântăreţi

Ultima actualizare:

    FLorin Grozea (foto: floringrozea.com)
FLorin Grozea (foto: floringrozea.com)

Florin Grozea, componentul trupei HI-Q, a ţinut să le transmită mamei şi soţiei sale un „La Mulţi ani" de 8 Martie într-un mod inedit şi emoţionant. Artistul a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu el şi cu mama lui de când avea câţiva anişori şi o fotografie similară cu soţia şi fiul lui.

Florin Grozea a postat pe blogul personal un mesaj dedicat celor mai importante femei din viaţa sa: mama şi soţia lui. Vedeta le-a urat acestora „La Mulţi Ani" şi a postat două fotografiiemoţionane.

Într-una din imagini sunt surprinşi el şi mama lui, pe când avea câţiva anişori. Cealaltă poză este copia primei, doar că în imagine sunt soţia şi fiul lui Sasha.

"Și crede-mă, mămicoooo... Un dar mai frumos nici că se putea! Eh, mereu se poate un dar și mai frumos :-) Dar ce să-i faci, dacă așa e cântecul?!La mulți ani, mama Cristina!Aici aveam aceeași vârsta ca și Sasha acum!Care Sasha m-a rugat să îi transmit Ioanei și din partea lui: La mulți ani, mama Ioana!", este mesajul care însoţeşte fotografiile postate de Florin.

(foto: floringrozea.com)

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net