FOTO EXCLUSIV Ce nevastă chibzuită are Petre Roman!

Ultima actualizare:
Petre Roman
Petre Roman

Aşa soţie mai rar! Silvia Chifiriuc (42 de ani) are grijă de fiecare bănuţ al familiei. Deşi e nevastă de fost premier, iar conturile bancare i-ar permite să se lăfăie în lux, Silvia Chifiriuc e o femeie cumpătată. Face cumpărături cu lista şi se îngrijeşte acasă cu produsele cosmetice pe care şi le cumpără.

Petre Roman e un bărbat tare norocos! La cei 67 de ani, are acasă un băieţel de patru ani şi o nevastă model. Chiar dacă situaţia financiară îi permite să se răsfeţe, soţia lui nu aruncă cu banii în stânga şi-n dreapta, ci e econoamă.

Silvia a scos bani de la bancomat, după care a verificat atentă chitanţa

Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute în timp ce-şi făcea cumpărăturile. Nu în mall, cum s-ar aştepta unii, ci la marginea Bucureştiului. Nevasta politicianului s-a urcat la volanul maşinii şi a făcut prima oprire în Voluntari, la un bancomat de unde a scos doar câteva bancnote de 50 de lei.


    Petre Roman
Petre Roman

Bruneta şi-a luat câteva produse pentru îngrijirea părului dintr-un magazin de la marginea Bucureştiului

simeon stalpnicul png

Apoi, bruneta s-a oprit la un magazin micuţ de produse cosmetice, situat aproape de cunoscutul "China Town". După câteva minute a ieşit cu un balsam de păr cu efect hrănitor, pe care a plătit mai puţin de 15 lei.

Cântăreaţa nu a făcut excese la cumpărături, ci a luat doar strictul necesar

simeon stalpnicul png

Silvia a ales chiar tubul cu gramajul cel mai mare, ca să nu fie nevoită să mai bată un drum la magazin prea curând. Nevasta fostului premier a fost reperată în mulţime de câteva doamne, care s-au înghesuit să vadă cu ce-şi îngrijeşte părul bruneta. Ea a ales şi o vopsea de păr, deşi ar putea să se vopsească oricând la un salon de fiţe.

Ultima oprire a făcut-o la un supermarket. Aici, Silvia a venit cu lista de cumpărături făcută acasă. Bruneta nu a zăbovit prea mult în magazin şi a ieşit doar cu câteva plase cu mâncare. 

EXCLUSIV! Ce sexy era Silvia Chifiriuc când se lansa!

FOTO Petre Roman şi Silvia Chifiriuc, din nou părinţi? Ce spune fostul premier

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net