FOTO Scapă basma curată! Bărbatul care i-a furat bijuteriile Monicăi Gabor, liber ca pasărea cerului!

Ultima actualizare:

    Monica Gabor. (Foto arhivă Click!)
Monica Gabor. (Foto arhivă Click!)

Hoţul care a sustras din locuinţa surorii sale bijuteriile Monicăi Gabor în valoare de peste 200.000 de euro nu va ajunge după graţii. Mădălina Apostol, femeia căreia fosta doamnă Columbeanu i-a lăsat în grijă bunurile, a anunţat că îşi va retrage plângerea făcută împotriva lui.

Răsturnate de situaţie în cazul bărbatului care a luat din seiful Mădălinei Apostol bijuteriile Monicăi Gabor, dar şi suma de 10.000 de euro. Daniel Apostol şi-a stricat definitiv relaţia cu sora sa, însă femeia este dispusă să-i ofere libertatea, retrăgându-şi plângerile formulate împotriva lui.

Mădălina Apostol şi fratele ei, Daniel

simeon stalpnicul png

  "Astăzi am luat o decizie care îmi va linişti sufletul, chiar dacă am trecut printr-o durere fără margini provocată de fratele meu.. Nu îmi doresc ca el să ajungă într-un loc de unde nu va ieşi mai bun...cred că Dumnezeu nu-şi doreşte acest lucru de la mine, iar cu siguranţă păcatele se vor plăti tot în această lume.

Poate că mi-a fost greu să mă decid, dar este în joc viitorul acelor copii, iar eu, la rândul meu, sunt mamă şi soră..aşadar, nu urmăresc să le fac rău pentru că fiecare va răspunde în faţa lui Dumnezeu. Dar până atunci, eu vreau să am conştiinţa curată şi liberă. Prin urmare: astăzi 11 Martie ,voi merge la Secţia 9 Poliţie pentru a-mi retrage toate declaraţiile şi să-şi continue viaţa în ce fel doresc.

Cât despre bani, Dumnezeu cu mila... Le doresc succes şi sănătate, iar de astăzi Mădălina Apostol nu mai există pentru ei!", a scris prietena Monicăi pe contul ei de socializare.

La sfârşitul  lunii ianuarie, Daniel Apostol, fratele celei mai bune prietene ale Monicăi Gabor, a furat bunurile fostei doamne Columbeanu.  Pe înregistrarea făcută în noaptea de 29 spre 30 ianuarie, se vede clar cum bărbatul intră şi iese din bloc, iar pe 30 ianuarie, fiul acestuia iese şi el din imobil cu o pungă voluminoasă.

După ce a pus mâna pe comoară, Daniel Apostol le-a ascuns acolo unde se gândea că nu o să le găsească nimeni. S-a înşelat însă. Poliţiştii i-au verificat, ieri, fiecare colţişor al casei din Valea Dragului, din judeţul Giurgiu, şi au avut succes. Sub cuşca maidanezului Grivei, într-o cutie din plastic îngropată, la 35 de centimetri în pământ, au fost descoperite bijuteriile lui Moni. Lipseau însă banii pe care Daniel Apostol îi furase. Poliţiştii au descoperit bunurile după două săptămâni de cercetări, iar bărbatul s-a predat autorităţilor în direct la tv.

Citeşte şi:

VIDEO Aurul lui Moni, îngropat sub cuşca lui Grivei

Omul care a a furat bijuteriile Monicăi Gabor, în premieră la tv: «Aveam acces la seif, eu l-am montat»

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net