EXCLUSIV Ce face Bianca cu verigheta după divorţ? Unde va ajunge simbolul iubirii dintre ea şi Victor

Ultima actualizare:

    Bianca şi Victor Slav, pe vremea când puneau la cale nunta. (Foto: Dorin Constanda)
Bianca şi Victor Slav, pe vremea când puneau la cale nunta. (Foto: Dorin Constanda)

A stat ca pe ace pentru ca totul să iasă perfect în ziua nunţii şi până şi la capitolul verighete s-a decis în ultima clipă. Bianca Drăguşanu a avut de ales între aur alb şi aur roz şi a preferat ultima variantă. Acum verigheta pentru care s-a agitat în urmă cu doar câteva luni a rămas doar o amintire frumoasă pe care a închis-o într-un sertar.    

Căsnicia cu Victor Slav a ajuns la final, iar divorţul parcă i-a unit mai degrabă decât să-i separe. Bianca şi Victor au semnat luni actele la notar, hârtii care le oferă din nou statutul de oameni liberi. În prima zi de femeie divoraţă, fosta soţie a prezentatorului de la Meteo s-a ocupat de afacearea ei pe care o are cu designerul şi prietena ei, Ana Radu, aşa că a dat o fugă la atelierul de croitorie.

Înainte de a ieşi din casă, Bianca a verificat cutia cu bijuterii, unde ţine verigheta şi inelul de logodnă, simboluri care au făcut-o fericită, dar care acum au rămas doar amintiri. Deşi pe parcursul scurtei căsnicii, au fost şi momente când a fost surpinsă fără ea, blonda a recunoscut în faţa apropiaţilor că regretă că nu a purtat-o mai mult. 

"Bianca are verigheta acasă. S-a hotărât să o păstreze, doar este o bijuterie preţioasă, care are şi o valoare sentimentală de nepreţuit", ne-a povestit o prietenă a fostei doamne Slav. 

Înainte de nunta din 29 septembrie, cei doi foşti soţi îşi comandaseră două perechi de verighete în cazul în care Bianca nu putea să poarte verigheta din aur roz, deoarece nu se potrivea cu rochia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
statie metrou jpg 2 jpg
555 (9) jpg
marea unire png
bord masina jpg
Job jpg
vas toaleta jpg
femeie la volan   soferita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net