Corina Caragea a fost de peste 16 ori în aceeaşi destinaţie de vacanţă. Uite despre ce loc e vorba

image
Barcelona este oraşul ei de suflet

În timp ce alţii încearcă să bifeze cât mai multe şi variate destinaţii de vacanţă, Corina Caragea s-a îndrăgostit de un singur loc - Barcelona - la care se întoarce cu regularitate. În ultimii 10 ani a fost acolo de cel puţin 16 ori.

Prima dată a fost în vara lui 2005 şi a fost „dragoste la prima vedere". I-au plăcut clădirile, străzile, oamenii, marea şi de atunci a revenit cel puţin o dată pe an cu iubit, soră, prieteni. „Este regulă că merg acolo în fiecare an, cel puţin o dată. Îmi e greu să număr de câte ori am fost, dar cu siguranţă sunt cel puţin 16 vacanţe mai mari sau mai mici. Şi voi mai merge, trebuie neapărat, a devenit tradiţie", promite prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro Tv.

Primăvara îi place cel mai mult pentru că nu este atât de aglomerat. Vara, în schimb, turiştii dau năvală. Fiecare perioadă are farmecul ei şi de fiecare dată mai descoperă câte ceva. „Depinde foarte mult cu cine mă duc. Sigur că nu mai vizitez Camp Nou şi Sagrada Familia ca prima dată, însă mereu se găseşte ceva nou de descoperit şi de făcut. Ultima dată când am fost acolo am străbătut oraşul cu bicicleta. Am ajuns pe străduţe pe care nu le văzusem înainte cu maşina sau cu pasul", povesteşte Corina.

image
Corina Caragea, barcelona

Fie că stă un sejur de 7 zile, fie doar câteva zile, într-o escapadă de weekend, ştiristei îi e suficient ca să-şi încarce bateriile. „Merg la plajă, mă plimb pur şi simplu pe străzile pline cu oameni veseli, fac cumpărături, beau o sangria sau mănânc cremă catalană. Pe Rambla îmi fac de fiecare dată câte o poză".

Pentru ea, Barcelona este oraşul perfect şi complet. Are arhitectură, climă blândă, plajă frumoasă, distracţie. Este locul de care nu se satură niciodată, chiar şi să stea pur şi simplu pe o bancă pe celebrul bulevard La Rambla şi să privească mulţimea. Mărturiseşte că, dacă îi place mult un loc, obişnuieşte să se întoarcă acolo. Londra şi Roma sunt celelalte oraşe în care revine periodic.

image
corina caragea
cub theo rose png
sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Trupele speciale rusesti Speţnaz
vacante-exotice-eturia
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg