«Viespea» lui Ogică se mărită! Casandra a primit inelul de logodnă

Ultima actualizare:

    Stelian Ogica
Stelian Ogica

După o relaţie cu năbădăi, presărată cu numeroase despărţiri şi împăcări, fosta soţie a lui Stelian Ogică, Casandra, şi cântăreţul de muzică populară, Marius Baldovin, se pregătesc de nuntă. Blondina este în culmea fericirii pentru că iubitul ei i-a dat inelul de logodnă şi au stabilit data când vor deveni soţ şi soţie.    

Casandra (21 de ani) radiază de când iubitul ei Marius Baldovin (23 de ani) s-a întors la ea. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an şi se înţeleg perfect. În relaţia lor nu a curs, însă, dintodeauna lapte şi miere. Casandra a stat departe de cântăreţ câteva luni, fiind plecată la muncă în Austria, unde dansa la un club. Departe de casă, blondina a aflat că este însărcinată, dar pentru că era certată cu viitorul ei soţ, tânăra a renunţat la copil.

Marius Baldovin si Casandra
Marius Baldovin si Casandra

Speriată de decizia pe care susţine ea că a fost mai mult forţată să o ia, Casandra s-a întors de curând la părinţii ei în Sibiu, iar în urmă cu trei săptămâni a fost cerută de soţie. 

Marius Baldovin si Casandra
Marius Baldovin si Casandra

"Marius mi-a dat inelul de logodnă. Sunt foarte fericită că ne căsătorim. Am stabilit data nunţii şi localul unde va avea loc petrecerea. Mă mărit pe 24 august, la Sibiu.  Iubitul mea m-a asigurat că se va ocupa de tot, inclusiv de partea finaciară. Tatăl meu nu este de acord cu relaţia noastră. De când a aflat că am fost însărcinată cu Marius şi am făcut avort nu îl mai vrea în viaţa mea", ne-a spus focoasa blondă.

Marius Baldovin si Casandra
Marius Baldovin si Casandra

Fosta soţie a lui Stelian Ogică nici nu se gândeşte să-l invite pe «Spaima Loteriei» la nunta ei. Deşi au fost căsătoriţi trei ani, Casandra nu l-a iertat nici acum pe bărbatul care i-a fost soţ. "Mi-a făcut numai rău acest bărbat. Nu vreau să mai aud de el. Eu şi Marius vrem să plecăm departe după nuntă ca să putem trăi liniştiţi", a adăugat Casandra.   

image
image
image
image
image
image
politie scoala jpeg
padure intunecata jpg
calendar ortodox 2021 31 martie martiriul sf ierarh ipatie   fresca manastirea dionisiu athos jpeg
Supermarket, hipermarket, cumparaturi, casier, shopping, FOTO Shutterstock
Cuplu de tineri chinezi pixabay jpg
prognoza meteo  webp