FOTO Ce mândru este Adrian Cristea de fetiţa lui!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Are cinci ani, dar gusturi bine definite în ceea ce priveşte moda pentru fetiţe şi pentru păpuşi. Rania, fetiţa lui Adi Cristea şi a Denisei Nechifor, participă la prezentări de modă, la diverse lansări ale unor colecţii de haine, şi s-a obişnuit deja să dea interviuri. Mândru nevoie mare de ea, Cristea o însoţeşte peste tot şi şi-a luat foarte în serios rolul de tătic.

Săptămâna aceasta, un celebru magazin de haine pentru copii şi-a lansat noua colecţie pentru fetiţe. La eveniment au participat o mulţime de mămici celebre, împreună cu fiicele lor. Cele mici au fost, practic, vedetele.

Ele au purtat hăinuţe elegante şi au defilat cu mândrie, arătând că le place, ca şi părinţilor lor, să fie în lumina reflectoarelor. Anca Serea a fost imaginea brandului, alături de fiica ei, Sara, iar Simona Pătruleasa şi fetiţa ei, Ingrid, le-au fost ajutor de nădejde la şedinţele foto care au urmat.

Atât Denisa Nechifor cât şi fiica ei iubesc lumea modei

simeon stalpnicul png

Au mai participat Paula Chirilă cu fetiţa ei, Carla, gemenele lui Mihai Morar sau Carmen Negoiţă cu fata ei.

Printre atâtea mămici cunoscute, şi-a făcut apariţia şi un tătic - Adrian Cristea, care le-a însoţit pe fetele lui, Denisa Nechifor şi micuţa Rania. Chiar dacă părinţii micuţei au vieţi separate şi par a nu mai avea nicio legătură sentimentală, se reunesc frecvent la evenimentele mondene la care participă. Mai ales că Rania se simte în elementul ei pe podiumurile de modă.

"Îi plac hăinuţele frumoase, îi place să fie cochetă, chiar şi păpuşile ei trebuie să aibă multe haine. Spre exemplu, când mergem undeva, eu doar îi sugerez în ce să se îmbrace, ea hotărăşte. Îi place stilul elegant şi rochiţele de prinţese", spune Denisa. Rania este deja imaginea unui brand de ţinute pentru copii, a prezentat pentru Cătălin Botezatu şi de fiecare dată a apărut ca o mică prinţesă.

În definitiv, este fata "prinţului", care nu o scăpa din ochi, fiind mândru nevoie mare de ea. Are, vedeţi bine, o familie frumoasă, pe care nu şi-o doreşte şi în acte.

"Suntem prieteni foarte buni, încercăm să ne ajutăm reciproc şi să ne creştem copilul cât mai frumos posibil. Eu mi-am educat fetiţa să-şi iubească tatăl şi i-am insuflat sentimentul de familie chiar dacă noi nu suntem împreună. El e foarte mândru că Rania seamănă atât de bine cu el", a mai explicat fosta lui iubită.

simeon stalpnicul png

"În spatele unui bărbat de succes se află o femeie puternică" - aşa spune o vorbă arhicunoscută, iar această o cunoaşte mai cu seamă şi Mihai Morar. De vreo cincisprezece ani de  zile animă dimineţile ascultătorilor cu glume bune şi cu vocea lui specială la radio, şi îl cunoaşte toată ţara, însă prea puţini o cunosc pe soţia jurnalistului.

Gabriela este o prezenţă discretă şi iese foarte rar în lume. Săptămâna aceasta, însă, şi-a luat fetiţele de mână şi a participat la evenimentul organizat de brandul M. Marquise. A povestit că Mara şi Cezara (5 ani) sunt foarte cuminţi, iar între ele există o legătură. "Amândouă vor aceleaşi jucării. Lucrurile nu stau la fel când vine vorba de haine. Una preferă lucrurile mai elegante, iar cealaltă e pe stilul sport", a spus soţia lui Morar.

simeon stalpnicul png

Fetiţa de doi ani şi trei luni a Simonei Pătruleasa a realizat prima ei şedinţă foto, în calitate de model, şi este, alături de fetiţa Ancăi Serea, imaginea colecţiei de haine pentru fetiţe M Marquise. Pătruleasa, de mână cu micuţa Ingrid, au întors toate privirile la evenimentul de lansare a noii colecţii de haine. Ea a povestit că, atunci când s-a realizat şedinţa foto pentru catalog, a trebuit să o păcălească în fel şi chip. „I-am cântat aproape două ore ca să îi captez atenţia. Fiica mea este îndrăgostită de muzica românească, ştie mai multe piese decât mine şi soţul meu la un loc, le ascultă acasă non-stop. Aşa reuşim să o facem să stea la un loc", spune Simona.

simeon stalpnicul png

Deşi mai are puţin până să nască, Anca Serea s-a implicat în lansarea acestei colecţii de haine, ca imagine a brandului. Cu toate aceastea, arată şi se simte minunat. Ea a venit cu micuţa Sara (6 ani), fiica ei dintr-o relaţie anterioară, care a fost model în cadrul prezentării de modă. Le-a însoţit Adi Sînă, care nu le-a scăpat din ochi nicio secundă. Viitorul membru al familiei va fi tot o fetiţă, pe care părinţii o vor numi Suri, la fel ca pe fata celebrului Tom Cruise.

FOTO EXCLUSIV Adrian Cristea şi familia frumoasă pe care n-a vrut s-o aibă! Ce bine-i stă în rolul de tătic!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net