VIDEO I-a despărţit, iar acum râde de ea! Cum o provoacă Lavinia Pârva pe Andreea Marin

Ultima actualizare:

Lavinia Pârva a lansat, marţi seară, cea mai recentă piesă a ei, „Poveşti cu Zâne", care pare desprinsă din viaţa ei şi a fostului cuplu Bănică-Marin.

„Nu mai pot să zâmbesc ca la poză şi să mă prefac că viaţa e rozăSpuneai că sunt cea mai frumoasă din lume,Dar, mai bine, las-o pe mâineOamenii mari nu cred în poveşti cu Zâne"

Cântăreaţa pare să-şi împărtăşească povestea de dragoste interzisă pe care a trăit-o cu fostul soţ al Andreei Marin, pe care a reuşit să-l convingă că lumea ei este mai frumoasă decât cea „construită" împreună cu „Zâna" surprizelor.

„Hai să trecem peste ziua asta îţi cer, poate mâine o să-mi treacă şi va fi altfelFără paparazzi, fără invitaţii, fără telefon,Îi las pe alţiiTe rog, iubire, că astăzi pot să-mi ies uşor din fireOamenii mari nu cred în poveşti cu Zâne"

Admiratorii cântăreţei nu au putut să nu remarce ironia din versurile melodiei proaspăt lansate şi au criticat-o aspru pe brunetă pentru gestul ei.

"Hai sa fim serioase, ai vrut sa fi ironica la adresa unei femei deosebite in urma careia nici macar n-ai sa reusesti sa mergi dar sa-i ajungi nici la degetul mic, oricat de mult te-ai straduii.... Draga mea ZANELE exista daca in copilarie ai avut parte...", i-a atras atenţia una dintre fane.

La începutul lunii septembrie, Ştefan Bănică junior a recunoscut că are o relaţie cu Lavinia Pârva, după ce au fost surprinşi de paparazzi. Andreea Marin şi Ştefan Bănică junior au divorţat la începutul acestui an. Cei doi au împreună o fetiţă, pe nume Violeta.

Lavinia Pârva ripostează! Ce spune despre piesa care ar face aluzie la Andreea Marin

FOTO Lavinia Pârva, însărcinată? Imaginile care spun totul

Lavinia Pârva, 8.000 de euro de Revelion, Bănică, 50.000 de euro în preajma Crăciunului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net