Adela Popescu, la un pas de depresie? Ce a putut scrie!

Ultima actualizare:

«Sfarsitul anului…

Ce ciudat! Optimistii ar numi perioada asta, inceputul anului…

Cine stie? M-o paste vreo depresie si nu stiu, sau pur si simplu mi-a intrat in cap sintagma asta (altfel cat se poate de logica)… :)  Nu vreau sa dezbat subiectul “depresie” acum, pentru ca altele sunt lucrurile ce m-au determinat sa va scriu. As vrea ca in noul an sa am capacitat ea sa vad limpede trecerea de la normalitate, la opusul ei. E mai important decat pare. E o linie fina pe care o depasim nefiind avertizati de nimic. Ne trezim cand suntem mult in larg si geamandura abia se mai vede. Uneori e distractiv ca la intoarcerea spre mal sa inotam printre delfini roz, alteori, insa, suntem prea departe… Sau poate daca am fi mai atenti la semne… Dar cum le recunosti?

•Cand stii ca  oboseala si plictiseala de la serviciu, semnaleaza de fapt momentul in care trebuie sa te apuci de altceva?

•Sau ca durerile de cap nu mai sunt ceva normal si ar fi mai bine sa faci un rmn?

•Cand intelegi ca plictiseala si lipsa de dor din cuplu iti spun ca relatia s-a consumat de fapt si nu este doar o perioada mai grea?

•Cand accepti ca imbatranesti, ca asa e in firea lucrurilor si ca ridurile nu mai sunt o problema ce e musai s-o rezolvi?

•Cine te avertizeaza atunci cand fricile nu mai sunt ceva amuzant ci se transforma usor, usor in adevarate fobii? O sa stii asta dupa ce te vei fi aruncat pe geam?

•Cand stii ca indragosteala de la serviciu, e de fapt marea dragoste si nu un foc de paie pt care nu are rost sa renunti la relatia ta de 7 ani?

•Dupa ce iti dai seama ca a venit momentul sa faci un copil? Ai trecut de o anumita varsta?  Sau pentru ca intelegi ca decizia de a nu face este o decizie ireversibila pe care s-ar putea sa o regreti toata viata?

•Cand iti dai seama ca adrenalina de pe motor te transforma in donator de organe? Si pe tine, cel de pe motor, dar si pe cel care asteapta linistit autobuzul in statie?

•Ridici piciorul de pe acceleratie dupa ce deja ai calcat un caine si te sperii intelegand ca ar fi putut fi un om?•Cand o sa faci un calcul si rezultatul o sa-ti spuna ca orele pe care le-ai petrecut pe fb, daca le foloseai citind, terminai biblioteca nationala?:)

•Cand esti sigura ca fara iubitul tau nu ai putea trai? Dupa ce l-ai inselat si te-a parasit?

•Cumva, tineretea este singurul defect trecator cand vine vorba de greseli, sau controlul il poti pierde indiferent de varsta?

Daca as vrea sa fiu inzestrata cu o calitate, aceasta ar fi! Sa pot vedea limpede fileul. ” Sa nu ajung sa iau supradoza pentru a intelege ce e sevrajul” .

Care sunt situatiile pe care le-ati fi putut evita, daca ati fi avut intelepciunea, inteligenta si de ce nu, talentul,  de a vedea trecerea de la normalitate, la opusul ei?», a scris ea pe blog.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net