EXCLUSIV Matilda Pascal Cojocăriţa, la Eurovision!

Ultima actualizare:

    Solista de muzică  populară e la prima  experiență de acest gen (FOTO: MEDIAFAX)
Solista de muzică populară e la prima experiență de acest gen (FOTO: MEDIAFAX)

Surpriză de proporţii anul acesta la selecţia naţională pentru Eurovision! O celebră solistă de muzică populară își va încerca norocul la concursul european.

Este vorba despre Matilda Pascal Cojocăriţa (55 de ani), însă îndrăgita moldoveancă nu va urca singură pe scenă, ci însoţită de băieţii din trupa Cobzality. Doi dintre aceștia, Florin Romaşcu şi Robert Magheţi, au mai participat la Eurovision, pe vremea când făceau parte din Sistem.

După cum se ştie, în urmă cu nouă ani, celebra trupă şi Luminiţa Anghel au ocupat locul trei în finala concursului, înregistrând astfel rezultatul-record al României.

Trupa Cobzality înseamnă Sebastian Burneci, Florin Romaşcu, Cristi Moroianu, Bianca Purcărea şi Robert Magheţi

simeon stalpnicul png

Acum, Florin, Robert și noii lor colegi - Bianca Purcărea (voce), Cristi Moroianu (nai), Sebastian Burneci (trompetă) şi Dorin Cuibariu (instrumente tradiţionale de suflat) - au pregătit o piesă care îmbină sonorităţile moderne cu latura tradiţională şi spune o poveste de dragoste dintre o fată de la ţară şi un astru.

Potrivit unor surse Click!, trupa Cobzality a cooptat-o și pe Matilda Pascal Cojocăriţa, pentru că show-ul lor la Eurovision este inspirat din folclorul românesc şi va include măşti din Maramureş, tobe exotice şi căluşari. Îndrăgita solistă de muzică populară e la prima experiență de acest gen, dar are de unde se informa despre desfășurarea competiției. În 2009, fiul ei, Alin Pascal, s-a înscris la Eurovision, însă nu a reuşit să treacă de preselecţia competiţiei.

FOTO Ce nepot de reclamă are Matilda Pascal-Cojocărița!

image
image
image
image
image
image
6 front Carmina Dragomir jpg
refugiati Chilieni FOTO Flotrentina Peria agerpres jpeg
beneficii consum oua 790x460 jpg
politie jpg
index webp
bujor roz de munte jpeg