EXCLUSIV Foştii şefi l-au tăiat pe Solcanu şi din videoclip

Ultima actualizare:

    Mircea Solcanu  a apărut în videoclip  alături de fostul coleg,  Cabral, însă după  scandal a fost şters  la montaj (Foto: Acasă TV)
Mircea Solcanu a apărut în videoclip alături de fostul coleg, Cabral, însă după scandal a fost şters la montaj (Foto: Acasă TV)

Ultimele săptămâni au fost groaznice pentru Mircea Solcanu, fost prezentator al „Poveştirilor de noapte". A ajuns şomer, după ce a scris pe Facebook un mesaj plin de ură la adresa familiei Anghel, iar mai nou, foştii colegi de la postul tv Acasă l-au ras din toate filmuleţele de promovare.

Mircea Solcanu (37 de ani) parcă nici nu a existat în televiziunea din Pache Protopopescu, acolo unde a lucrat aproape 10 ani. După ce în urmă cu o săptămână a fost dat afară, acum a dispărut definitiv şi din filmuleţul aniversar, care de difuzează continuu pe postul tv Acasă, de pe 2 februarie încoace. Nici pe site-ul postului nu mai există articole despre el, iar colegii nu-i mai pomenesc numele, de parcă toţi ar avea amnezie.

Mai mult decât atât, videoclipul de promovare pentru aniversarea de 16 ani, pe care vedetele postului tv Acasă l-au filmat în ianuarie, alături de trupa Direcţia 5, a fost refăcut în întregime la montaj. După reeditare, Solcanu nu mai apare în videoclip, fiind şters din toate cadrele. Solcanu a apucat, totuşi, să se vadă pe post o vreme, până să izbucnească scandalul, însă acum, pe postul tv Acasă, rulează videoclipul modificat.

„Aceasta este politica postului. Cei care pleacă cu tam-tam nu mai au ce căuta pe micile ecrane la Acasă şi la PRO TV. Mircea a fost exilat şi nu va mai apărea pe micile ecrane de la Media Pro", ne-a mărturisit o sursă din interiorul postului.

Iese camuflat pe stradă

În urmă cu trei săptămâni Mircea Solcanu a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj plin de ură la adresa familiei Anghel, cea care şi-a pierdut un copil ucis de câinii maidanezi: De aici a început calvarul: Solcanu a fost dat afară, s-a închis în casă, a primit ameninţări cu moartea. Fotoreporterii Click! au surprins recent primele poze cu acesta după scandal, fostul prezentator fiind camuflat, ca să nu fie recunoscut.

FOTO EXCLUSIV Mircea Solcanu iese pe stradă camuflat ca să nu ia bătaie

EXCLUSIV Mircea Solcanu, dat afară de la Acasă TV

Şocant! Mircea Solcanu către familia copilului sfâşiat de maidanezi: «Sper ca Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil»

Mircea Solcanu îşi cere scuze pentru mesajul transmis familiei Anghel: «Nu doresc moartea nimănui»

EXCLUSIV Mircea Solcanu, în «concediu definitiv»?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net