Piţi, uite cum îţi face Mutu în ciudă!

Ultima actualizare:

    Victor Piţurcă nu l-a mai vrut pe  Mutu la naţională
Victor Piţurcă nu l-a mai vrut pe Mutu la naţională

Sunt la cuţite de aproape 14 ani, dar o bună perioadă au încercat să mascheze acest lucru. Selecţionerul Victor Piţurcă şi Adi Mutu nu se suportă, iar Click! a dezvăluit anul trecut faptul că motivul este Vica Blochina. "Briliantul" a încercat să o cucerească în perioada în care blonda era combinată cu Piţi, iar antrenorul nu a putut trece peste asta. Acum, la ani distanţă, Mutu apare tot mai des alături de Vica.

A revenit în ţară ca fotbalist la Petrolul, dar nu uită de "răfuielile" vechi. Adi Mutu face ce face şi se răzbună pe Victor Piţurcă, cu care este certat de 14 ani. "Piţurcă îmi poartă pică de 12-13 ani. Este un episod personal, care nu are legătură cu fotbalul. Am discutat atunci şi am crezut că am lămurit lucrurile, dar se pare că el nu a uitat", a spus fotbalistul în aprilie 2013.

Adi Mutu s-a distrat alături de un grup de prieteni, printre care a fost şi Vica Blochina, în noaptea de duminică spre luni. Fotbalistul a chefuit până la 6 dimineaţa

simeon stalpnicul png

Atunci, Click! a dezvăluit în exclusivitate faptul că problemele dintre selecţioner şi atacant au pornit de la o femeie. Mutu a abordat-o pe Vica - atunci iubita lui Piţi - blonda l-a refuzat, însă această întâmplare a ajuns la urechile tehnicianului.

simeon stalpnicul png

Selecţionerul şi-a ieşit din minţi şi l-a făcut praf, la telefon, pe fotbalist. Din acel moment, o perioadă lungă de timp, Mutu şi Piţurcă nu şi-au mai vorbit. De ochii lumii, au încercat să mai cosmetizeze relaţia, însă pacea nu a durat foarte mult. Pe Adi Mutu însă acest lucru nu prea îl interesează şi nici relaţia pe care blondina a avut-o cu actualul antrenor al primei reprezentative. Dovadă sunt desele lor întâlniri.

La 12 noaptea, Mutu s-a “mutat” la Vica în maşină

simeon stalpnicul png

Alături de prietenii comuni. Cert este că în ultimele apariţii publice ale atacantului de la Petrolul, la petrecerile la care a participat s-a aflat la aceeaşi masă cu Vica Blochina. În decembrie, la ziua impresarei Anamaria Prodan, cei doi s-au distrat la "Şarpele roz" până spre dimineaţă, iar Click! v-a prezentat pe larg cum au decurs evenimentele în localul cu pricina. "Briliantul" i-a dat dedicaţii non-stop fostei dansatoare din Lituania, iar cheful s-a spart pe la 4 dimineaţa. Mutu profită astfel cât mai poate de "libertate", mai ales că soţia lui, Consuelo, şi cele două fete ale lor nu au venit încă în România.

Vica, la un pas de împăcare cu «fostul»

S-au iubit 16 ani, dar au ajuns să se lupte în justiţie. Vica şi Piţi au împreună un băiat, Edan, 6 ani, pentru care blondina a făcut tot ce a putut să fie recunoscut de tatăl său. Lucru care s-a şi întâmplat anul trecut, după aproape doi ani de procese. Acum, Piţurcă trrebuie să plătească pensie alimentară de aproape 2.900 euro lunar, însă a contestat suma şi achită doar 7-800 de euro. Totuşi, de dragul celui mic, şi pentru că vor să termine cu procesele, Vica Blochina şi Victor Piţurcă par dispuşi să se împace şi să ajungă la un numitor comun în privinţa cuantumului pensiei alimentare.

A băut până la 6 dimineaţa

Revenit în ţară, Mutu a ajuns din nou alături de Vica. Profitând de câteva zile primite după cantonament, atacantul Petrolului şi-a făcut de cap până dimineaţă. Nu singur, ci alături de prieteni şi de Vica Blochina. Click! v-a prezentat în exclusivitate în ediţia de ieri poze de la cheful de pomină de duminică spre luni. Gaşca veselă a început seara la restaurantul Isoletta, apoi petrecerea a continuat la "Hanul Drumeţului". Fosta iubită a selecţionerului l-a lăsat la localul de manele pe "Briliant", preferând să plece acasă în jurul orei 3. Mutu a băut alături de prieteni până la 6 dimineaţa.

FOTO EXCLUSIV Mutu, chef cu şpriţ şi manele până la 7 dimineaţa

EXCLUSIV Mutu, dedicaţii pentru Vica lui Piţi până la 4 dimineaţa

Vica recunoaşte că din cauza ei s-au certat Piţi şi Mutu: «S-au înjurat rău»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net