EXCLUSIV Elena Gheorghe şi-a luat casă de 300.000 de euro

Ultima actualizare:

    Elena Gheorghe și soțul ei,  Cornel Ene, speră să se mute  în noua casă măcar peste trei luni (FOTOGRAFII: VITANRESIDENCE2.RO)
Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, speră să se mute în noua casă măcar peste trei luni (FOTOGRAFII: VITANRESIDENCE2.RO)

La început de an, Elena Gheorghe (28 de ani) şi-a făcut un cadou de lux. Şi-a cumpărat cu banii din muzică un duplex, în complexul Vitan Residence, pentru care a scos din buzunar 300.000 €.

Este una dintre cel mai bine plătite artiste, având un onorariu de 2.000-2.500 € pe concert, iar săptămânal are cel puţin unul programat în agenda ei. Din muzică sau contracte de imagine, Elena Gheorghe a strâns o mică avere de-a lungul carierei şi, pentru că a muncit din greu pentru fiecare leuţ, aceasta nu s-a avântat să risipească averea pe poşete sau haine de firmă.

simeon stalpnicul png

Astfel, artista şi soţul ei, trombonistul Cornel Ene, au făcut o investiţie pe termen lung, achiziţionând un imobil spaţios, în Capitală. Încă din liceu, a locuit alături de fraţii ei, Ana şi Costin, într-un apartament de trei camere din zona Dristor, însă, după ce s-a căsătorit şi l-a născut pe Nicholas (2 ani şi jumătate), Elena Gheorghe s-a hotărât să se mute în casa ei.

simeon stalpnicul png

Iniţial, artista îşi dorea o casă la curte, dar, după lungi căutări şi multe discuţii cu soţul, a hotărât să aleagă tot un apartament la bloc. La începutul lunii ianuarie, cântăreaţa şi-a golit conturile de 300.000 € şi a cumpărat un duplex într-un cartier rezidenţial.

„Am căutat casă în zone precum Pipera sau Băneasa, dar am ajuns la concluzia că ne-am fi petrecut ziua în maşină, în aglomeraţie, încercând să ajungem în centrul oraşului, unde ne desfăşurăm activitatea. Ne dorim o viaţă uşoară şi, într-un final, ne-am decis să ne luăm tot apartament - de fapt, două unite printr-o scară interioară, adică un duplex, în Vitan Residence 2", a spus artista, pentru Click!

Noua locuinţă a solistei este situată la etajele 11 şi 12, se desfăşoară pe 180 mp şi are 5 camere. Deocamdată, imobilul este „la gri", adică nu este nici măcar zugrăvit. Aşadar, Elena şi soţul speră ca măcar în trei luni să se mute acolo. Solista este nerăbdătoare să înceapă o nouă viaţă în această locuinţă. „Eu, Nicholas şi Cornel abia aşteptăm să ne mutăm, este cadoul nostru de an nou. Suntem în stadiul în care văruim pereţii. Cel mai mult mă bucur că am un dressing foarte mare în care o să-mi încapă toate hainele", ne-a mai spus solista. În apropierea blocului sunt foarte multe spaţii de joacă, grădiniţe noi, aşa că Elenei îi va fi destul de uşor să-şi desfăşoare activitatea de mămică. În plus, din apartament, Elena şi familia ei va avea acces direct pe terasa blocului, care va fi amenajată cu verdeaţă.

Victor Slav îşi ia două camere

După ce s-a despărţit de Bianca Drăguşanu, Victor Slav (33 de ani) a fost găzduit de nişte prieteni. În tot acest timp nu a stat degeaba, ci a căutat o nouă locuinţă în care să se mute. După lungi căutări, băiatul de la Meteo a găsit un apartament de lux, mobilat, situat în apropierea locului de muncă, pe str. Maria Rosetti nr. 38, într-un imobil de fițe recent cons­­truit în centrul Capitalei. Apartamentul pe care și l-a ales el are două camere și costă 146.500 de euro.

Laurette şi-a luat vilă în Pipera

În urmă cu aproape doi ani, Laurette (30 de ani) şi iubitul ei, Mihai, au vândut pe un preţ de 150.000 € casa din Corbeanca, pentru a se muta în Germania. După un timp, s-au despărţit, dar la sfârşitul anului 2013, cei doi s-au împăcat de dragul fetiței pe care o au împreună, Serena Luce-Maria. Momentul l-au sărbătorit în casă nouă. Aceştia şi-au luat o vilă în Pipera-Tunari. Locuinţa e dotată cu trei dormitoare, băi, bucătărie, living şi un dressing uriaș.

Ellie White a primit cadou o casă

De Ziua Îndrăgostiţilor, Ellie White (29 de ani) a avut parte de un cadou impresionant. Solista a aflat de la Doru Tincă (34 de ani), logodnicul ei, că peste o lună se vor muta într-o nouă locuinţă. Casa cu etaj este situată în Corbeanca, este împărţită în şapte camere şi a costat 150.000 de euro. Momentan, cei doi mai fac mici modificări și amenajări. Cel mai fericit este băiatul lor, Mihăiţă, care va avea două camere la dispoziție, un dormitor și una de joacă.

Sore se mută la două camere

Din muzică şi actorie, Sore Mihalache (24 de ani) a câștigat suficient cât să-şi permit o locuinţă nouă. Blonda şi-a cumpărat de curând un apartament de două camere situat într-un parc rezidenţial de lux, de pe malul Lacului Tei, pentru care a cheltuit în jur de 100.000 de euro. Deocamdată, Sore aleargă după mobilă, urmând să se mute în scurt timp. Zilele trecute a fost surprinsă de fotoreporterii Click! când căra la noua adresă câteva obiecte de mobilier.

EXCLUSIV Victor Slav se mută la casa lui!

EXCLUSIV I-a luat vilă de 150.000 €, de Ziua Îndrăgostiţilor

Laurette şi-a luat casă în Pipera, cu iubitul

image
image
image
image
image
image
Cavoul Iuliei Hasdeu jpg
Regele Charles și Prințul William (2) jpg
Apple iPhone FOTO Shutterstock jpg
image png
image png
Injectie
mos craciun ciocolata pexels jpeg
sofer freepik jpg