FOTO EXCLUSIV Denisa Nechifor, la un pas să-i încurce planurile doamnei Slav!

Ultima actualizare:

    Denisa Nechifor
Denisa Nechifor

Fosta iubită a lui Adrian Cristea, femeia care i-a dăruit fotbalistului o fetiţă superbă, şi-a aniversat ziua de naştere vineri seara în acelaşi club, unde Bianca Drăguşanu şi-a invitat şi ea prietenii la propria petrecere. Blonda a fost pe punctul de a-i strica toate planurile doamnei Slav, având în vedere că pe lista ei de invitaţi figura şi "prinţul" care i-a stricat mariajul Biancăi. 

Bianca Drăguşanu a avut emoţii mari vineri seara. După ce soţul ei a refuzat în serile perecedente să-i fie alături la chefurile pe care le-a dat de ziua ei, apariţia lui neaşteptată a făcut să-i sară inima din piept.

simeon stalpnicul png

Doamna Slav s-a temut ca prezentatorul de la Meteo să nu dea nas în nas cu fotbalistul cu care ea a fost la Paris, escapadă care a costat-o mariajul cu Victor Slav. Prinţul a fost şi el invitat în acelaşi club, nu însă de Bianca, ci de fosta iubită, Denisa Nechifor, care şi-a aniversat ziua de naştere în acelaşi loc.

simeon stalpnicul png

Îmbrăcată sexy, cu o rochiţă din dantelă, blonda nu a lăsat nimic şi pe nimeni să-i strice seara, aşa că s-a bucurat de compania prietenilor ei, de superbele buchete de flori şi de zecile de cadouri pe care le-a primit de la cei dragi cu această ocazie.   

Citeşte şi:

FOTO EXCLUSIV Adio, dar rămân cu tine! Victor Slav a venit la ziua Biancăi cu braţul plin de flori

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
pod india wikipedia jpg
Motivul pentru care Ion Creanga era numit Popa Smantana de cei apropiati  Detalii pe care sigur nu le stiati despre scriitor 1024x609 webp
Vama Veche, în anii trecuți de 1 Mai jpeg
miez nuca nuci jpeg
avion pexels jpg
Femeie insarcinata FOTO Shutterstock jpg
sosoaca jpeg
bani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net