Ozzy Osbourne, în concert, la Bucureşti: "Faceţi zgomot!"

Cântăreţul a părăsit aeroportul fără a face declaraţii jurnaliştilor prezenţi şi s-a îndreptat direct către arena unde urma concertul.

UPDATE 21.40 FINALUL SPECTACOLULUI! Ozzy Osbourne şi-a încheiat concertul de la Bucureşti cu melodia „Paranoid“. A sărutat iar steagul în faţa mulţimii în delir, şi-a adunat membrii trupei pentru o ultimă plecăciune şi apoi au părăsit scena.

UPDATE 21.30 "Mai cântăm o piesă. Dacă sunteţi extra-nebuni, cântăm mai multe“, a spus Ozzy.

UPDATE 21.20 Lumea tropăie încontinuu şi cântă, aplaudând îndelung după fiecare piesă.

Ozzy a cântat melodia „The Road to Nowhere“ în genunchi, iar la sfârşit a încheiat cu o plecăciune. „Nu vă aud“, şi-a îndemnat Ozzy fanii la gălăgie, terminând cu un râs vrăjitoresc. A apărut cu steagul României pe umăr şi a alergat pe scenă cu el, după care l-a legat de gât, fiind răsplătit cu urale şi aplauze de către public.

VEZI AICI GALERIE FOTO

Spectatorii prezenţi au mai avut un motiv de bucurie: piesa „Killer of Giants“, pe care n-a mai cântat-o de ani buni în concerte. „Vă mulţumesc că aţi venit“, a spus cel supranumit „Naşul heavy-metal“, impresionat de audienţa sa zgomotoasă şi fericită. A sărutat steagul României şi a cerut publicului, încă o dată, să o ia razna. „Aveţi permisiunea lui Ozzy să fiţi nebuni.

UPDATE 21.00 Concertul continuă, fanii sunt în delir. Ozzy Osbourne a reuşit să încânte mulţimea prezentă la Zone Arena.

UPDATE 20.30 Sunteţi frumoşi“, continuă fostul solist al trupei Black Sabbath. Piese precum „I Don’t Know“ şi „Suicide solution“ continuă repertoriul rock-ului la Zone Arena. „V-ar plăcea să ascultaţi un cântec de la Black Sabath acum?“, a întrebat veteranul rock-ului publicul.

La reacţie frenetică a spectatorilor, Ozzy şi-a declarat dragostea pentru ei. Valuri de spumă trase din tunuri au umplut scena, inclusiv boxele, iar solistul pare să se bucure de fiecare artificiu de acest gen. Show-urile marca Osbourne sunt mereu presărate cu astfel de intervenţii.

UPDATE 20.15 Deşi zvonurile privind starea sănătăţii sale prezentau un bărbat cu o stare precară, Ozzy apare energic şi sprinten.

După celebra piesă „Let Me Hear You Scream“, publicul în delir continuă să-i strige numele, în semn de recunoştinţă pentru venirea sa în ţara noastră. „I f...g love you all“, spune Ozzy în stilul caracteristic care l-a consacrat. Îmbrăcat în negru, fără ochelari, a început să-şi stropească fanii din faţa scenei cu furtunul cu apă, terminând cu „God bless you all (Dumnezeu să vă binecuvânteze)“.

UPDATE 20.00 A început concertul cu aproximativ 30.000 de fani la Zone Arena! "Să vă aud. Faceţi zgomot! Am o singură cerinţă pentru voi: fiţi nebuni!“, a spus Ozzy Osbourne la intrarea sa pe scena din Zone Arena. Artistul a început concertul mai devreme decât era stabilit, dar pentru miile de fani prezente a fost un motiv de bucurie.

Osbourne a cerut recent ca durata show-ului său să fie prelungită până la două ore, faţă de o oră şi jumătate cât stabilise iniţial. Ozzy a comunicat producătorului CityFM că vrea să cânte mai mult la Bucureşti, fiind vorba de prima sa vizită în România.

Circa 10.000 de persoane aşteaptă  show-ul celebrului Ozzy Osbourne. În deschiderea show-ului de la Bucureşti a lui Ozzy Osbourne a concertat  trupa Coma, iar acum pe scenă se află formaţia Luna Amară.

Concertul fostului solist Black Sabbath face parte din turneul mondial de promovare a noului său album „Scream“, care a fost lansat la 15 iunie. Produs de Ozzy Osbourne şi de Kevin Churko, este primul material discografic pe care apare Gus G., noul chitarist al trupei lui Osbourne.

andreea mantea
cub gabi bădălău png
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg