Păcurar: "Vreau să înscriu împotriva lui Dinamo, chiar dacă am jucat acolo!"

"Nu contează că am jucat la Dinamo, eu am venit aici să-mi fac treaba foarte bine şi să-i cuceresc pe fanii din Ghencea. Mi-aş dori să înscriu împotriva lui Dinamo", a spus Păcurar.

Alexandru Păcurar a afirmat că Victor Piţurcă are metode noi de pregătire. "Este greu în cantonament, dar suntem conştienţi că fără muncă şi o pregătire bună nu vom putea să ne îndeplinim obiectivele. La Steaua am fost primit foarte bine de toată lumea. Cu mulţi dintre colegi am mai jucat şi la alte echipe. Victor Piţurcă este un antrenor foarte bun, cu multe metode noi de pregătire. Eu sunt convins că acest plan al antrenorului nostru va da roade şi vom câştiga tiltul", a completat Păcurar, care a menţionat că cel mai mult îi place să evolueze pe postul de mijlocaş ofensiv, iar numărul preferat de pe tricou este 5.

Mijlocaşul stelist îşi doreşte ca suporterii să fie alături de echipă. " Anul acesta avem nevoie de suporteri şi sper să vină la stadion în număr foarte mare şi să ne încurajeze", a subliniat Păcurar, care şi-ar dori ca Spania să câştige titlul mondial la competiţia africană.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
vica blochina si bianca patrichi jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
alex piturca cristina ich jpeg
image
image
image
image
image
image
Sandip Brahmin jpeg
alex piturca cristina ich jpeg
astrolog madalina manole jpg
caine jpg
Frații Tate sosesc la sediul DIICOT din București pentru a asista la percheziția informatică asupra dispozitivelor ridicate de procurori. FOTO Mediafax Foto / Alexandru Dobre
madalina manole facebook jpg