Pamela de România, accident la cratiţă: «Uf, ce m-am tăiat la deget!»
Simona Traşcă, alias Pamela de România, a avut parte de un incident nefericit la cratiţă. Blonda, care mărturiseşte că nu prea petrece mult timp în bucătărie, s-a tăiat la deget atunci când a încercat să taie un cartof pentru supa de legume pe care a gătit-o.
Nu toată lumea este as în bucătărie. Uneori, din neatenţie, gospodinele se pot confrunta şi cu mici accidente la cratiţă.
Aşa a păţit şi Simona Traşcă alias Pamela de România când a gătit la restaurantul Sensazioni o delicioasă supă de legume.
Emoţionată sau neatentă? Abia s-a apucat de tăiat legumele, că s-a şi rănit la un deget
Blonda şi-a pregătiti întâi ingredientele: cartofi, ceapă, ardei, ţelină şi morcovi. Apoi a luat un cuţit din sertar şi a început să taie legumele.
Cartoful însă i-a creat cele mai mari probleme şi, într-o clipă de neatenţie, ea s-a tăiat la deget.
„Câteodată sunt aeriană şi se mai întâmplă să mă mai tai la deget din greşeală! Asta nu înseamnă că nu-mi place să gătesc şi chiar mă pricep la supe", ne-a declarat blonda, care a trecut repede peste nefericitul incident, şi-a bandajat degetul cu un şerveţel şi a continuat treaba.
Deşi nu petrece foarte mult timp în bucătărie, atunci când găteşte Simona face mâncăruri delicioase.
„Fac supe foarte bune, dar specialitatea mea sunt pennele quatro formaggi, care îmi ies cel mai bine", ne-a mai spus blonda.
Mai citeşte:
Simona Traşcă: «Nu mai sunt Pamela, că m-am vopsit!»
EXCLUSIV! Simona Traşcă, victima unui accident de maşină: «M-a blestemat Miguel» VIDEO
Simona Traşcă: «Niciun bărbat nu m-a făcut să mă simt atât de udă» FOTO