Panduru: "Nu suntem paznicii lui Tănase"

"Meciul cu Internaţional e cel mai greu din acest tur, pentru că în cazul unei victorii putem urca pe primul loc, iar dacă nu câştigăm putem da cu piciorul la ceea ce am făcut până acum. Internaţional a pus probleme la fiecare meci jucat în deplasare. Trebuie să dăm 3-4 goluri, pentru că altfel vom avea mari probleme. Jucătorii trebuie să-şi dea seama că nu au intrat încă în vacanţă, altfel vor avea de suferit. Sper că jucătorii să-şi dea seama că putem ocupa un loc la care nimeni nu ne dădea nicio şansă", a spus Panduru.

Panduru s-a referit şi la eventualele repercusiuni pe care le va suporta Cristian Tănase, surprins în această săptămână de paparazzi petrecând într-un club bucureştean: "Sunt alături de Tănase dintr-un singur puncte de vedere. Înţeleg că la 20 de ani toţi greşesc, dar i-am spus că dacă înţelege ceva din greşeala asta poate ajunge unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga I. Dacă nu va pricepe nimic, poate ajunge ca mulţi alţii, care au avut talent şi s-au pierdut pe drum. Aşteptăm ca din retur să joace la capacitatea maximă, dar asta depinde numai de el. Problema mea este să joace bine pentru Steaua, iar dacă o face, poate face orice vrea el. Nu s-a luat nicio măsură, dar se va lua în curând, trebuie făcut ceva ca el să înţeleagă că a greşit. El singur trebuie să aibă grijă de el, nu trebuie să fim noi paznicii lui".

Partida Steaua-Internaţional Curtea de Argeş, din cadrul ultimei etape a turului, se va disputa, duminică, de la ora 16:00.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
cub cornel Ilie png
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
Fratii Tate escortati de politisti la iesirea din sediul DIICOT 26 ianuarie FOTO Inquam Photos Sabin Cirstoveanu
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
facebook messenger jpeg
gun 4560173 960 720 jpg