Parada celor mai frumoşi câini din lume

De la patrupede care ar încăpea cu uşurinţă într-un buzunar oarecare şi până la exemplarele dintre cele mai sofisticate, animăluţele au reuşit să creeze spectacol pe arena Complexului Sportiv Studenţesc Tei din Capitală.

Toaletaţi, parfumaţi şi dichisiţi după ultima modă canină, căţeii au luptat ore întregi pentru un loc pe podiumul patrupedelor de top. Şi asta în ciuda vremii, deloc prietenoase.

„Fetiţa mea, Maya, este în formă şi sper să fie printre învingători. Este proaspăt aranjată, că abia am ieşit din salonul de cosmetică. Păcat că plouă, o să-i strice aspectul blănii şi nu o să mai arate chiar a super-căţel. Dar am încredere în ea", se încuraja Ioana, unul dintre expozanţi, în timp ce-şi strângea în braţe superbul exemplar din rasa Caniche.

Câini de vânătoare, de pază sau de companie, câini cu creastă sau chiar cu chelie... Pentru toţi a fost loc în ringurile de arbitraj, pe „sortimente" şi categorii de vârstă.

Câştigătorii au fost recompensaţi pe măsură, cu diplome, medalii, cupe dar şi cu mâncare din belşug. Cei mai puţini norocoşi îşi pot lua, însă, revanşa. Expoziţia va continua şi astăzi, în aceeaşi locaţie.

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock
colaj kate middleton jpg