Parada celor mai frumoşi câini din lume

De la patrupede care ar încăpea cu uşurinţă într-un buzunar oarecare şi până la exemplarele dintre cele mai sofisticate, animăluţele au reuşit să creeze spectacol pe arena Complexului Sportiv Studenţesc Tei din Capitală.

Toaletaţi, parfumaţi şi dichisiţi după ultima modă canină, căţeii au luptat ore întregi pentru un loc pe podiumul patrupedelor de top. Şi asta în ciuda vremii, deloc prietenoase.

„Fetiţa mea, Maya, este în formă şi sper să fie printre învingători. Este proaspăt aranjată, că abia am ieşit din salonul de cosmetică. Păcat că plouă, o să-i strice aspectul blănii şi nu o să mai arate chiar a super-căţel. Dar am încredere în ea", se încuraja Ioana, unul dintre expozanţi, în timp ce-şi strângea în braţe superbul exemplar din rasa Caniche.

Câini de vânătoare, de pază sau de companie, câini cu creastă sau chiar cu chelie... Pentru toţi a fost loc în ringurile de arbitraj, pe „sortimente" şi categorii de vârstă.

Câştigătorii au fost recompensaţi pe măsură, cu diplome, medalii, cupe dar şi cu mâncare din belşug. Cei mai puţini norocoşi îşi pot lua, însă, revanşa. Expoziţia va continua şi astăzi, în aceeaşi locaţie.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
archie battersbee jpg
the sandman jpg
cub laura cosoi png
4 britney spears 5 jpg jpeg
cristina dorobantu
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg