Paradisul Verde, înţesat cu jandarmi şi mascaţi. Executorii judecătoreşti au intrat peste Ţânţăreanu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Agitaţie mare, ieri, în „Paradisul Verde". O armată de poliţişti şi jandarmi au bătut la poarta lui Cristian Ţânţăreanu. Ei l-au însoţit pe executorul judecătoresc, care a venit să-l oblige pe miliardar să-i dea voie unui vecin de-al său să folosească drumul de acces din cartierul rezidenţial.

Era ora 11.10, când Mihai Dima, executorul judecătoresc, a bătut la poarta din Paradisul Verde. După ce a fost legitimat de paznic, acesta a fost pus să aştepte câteva minute până când Ţânţăreanu şi-a dat acordul ca el, împreună cu jandarmii şi poliţiştii, să intre pe proprietatea lui. Au fost conduşi la reşedinţa miliardarului, acolo unde au discutat despre executarea silită.

Cristian Ţânţăreanu a stat de vorbă cu executorul şi cu avocaţii vecinului său în locuinţa sa

simeon stalpnicul png

După aproximativ 30 de minute de tratative, s-a stabilit. „Îi dau voie să folosească drumul de acces din Paradisul Verde, însă, va trebui să facă o cerere la asociaţia de proprietari. În plus, va trebui să fie de acord cu câteva condiţii: să circule de 30 km/h, să nu arunce gunoaie şi să plătească o taxă lunară de 250 de lei", a spus Cristian Ţânţăreanu, imediat după ce a stat de vorbă cu executorul şi cu avocaţii vecinului său.

Radu Stoica l-a dat în judecată, anul trecut, pe omul de afaceri, după ce acesta a refuzat să-i dea voie să treacă prin Paradisul Verde ca să ajungă la terenul său. Proprietatea a cumpărat-o în 2001 de la Ţânţăreanu şi spune că a fost nevoit să circule cu maşina pe câmp ca să ajungă la şosea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net