Părinţii Mădălinei Manole susţin că regretata artistă le vorbeşte în vis! Uite ce «mesaje» au primit

9 ianuarie 2013
article img
Ion Manole

Moartea Mădălinei Manole încă îi bântuie pe părinţii regretatei artiste iar tatăl ei susţine că fiica sa le apare de multe ori în vis, atât lui cât şi soţiei sale.

Ion Manole, tatăl Mădălinei, a vorbit într-un recent interviu despre mesajele tulbrătoare pe care Mădălina i le transmite în vis şi dă de înţeles că sufletul fiicei sale nu are linişte.

„De ziua mea, de Sf. Ion, primul telefon era mereu al fiicei mele. La fel şi de ziua maică-sii, pe 24 decembrie, de Sf. Eugenia. Numai ea venea şi îi zicea «Ce faci, porumbiţa mea?», că nu ştia nimeni în Ajunul Crăciunului că mai e şi un sfânt. Ea era cea care a făcut numai bine pentru noi toţi. Am fost la mănăstiri mari, unde ni s-au spus două lucruri: faceţi tot efortul şi salvaţi copilul, care e în primejdie - nu ne-a explicat ce primejdie -, şi vedeţi că sunt trei persoane care v-au distrus fiica şi sunt implicaţi şi nişte preoţi”, a spus Ion Manole, pentru Ring.

Mai mult decât atât, Ion Manole a povestit şi despre un coşmar pe care l-a avut soţia sa, vis în urma căruia femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale. „Mădălina se supără şi mă ceartă şi îmi zice câteodată că m-am lăsat moale, că nu mai sunt acel tată cu care se mândrea şi aşteaptă de la mine să merg mai departe, pentru că ea nu e vinovată. E nu descrie nimic din ce s-a întâmplat în acea noapte. E spune doar atât:«Sunt nevinovată. Tati şi mami, nu am făcut eu aşa ceva!» Şi arată cu mâna. Iar pe fundal, unde arată cu mâna, apar două chipuri dizgraţioase: un bărbat şi o femeie! Vă puteţi da seama despre cine ar putea fi vorba. Culmea e că ceea ce îmi spune mie ne povestesc la cimitir că au visat-o spunând acelaşi lucru persoane cu care nu avem nicio legătură. La mamă-sa, Mădălina apare ca la cinci-şase ani, îmbrăcată într-un halat alb, şi merge cu ea de mână în curtea ei. Când intră pe poartă un bărbat cu barbă, Mădălina se ascunde după maică-sa şi ne strigă «Nu-l lăsaţi! Nu-l lăsaţi să intre! Nu vreau să-l văd, nu vreau să vină, daţi-l afară!». Am sărit repede, că soţia mea se îneca în somn şi nu putea vorbi, a fost nevoie să-i acord primul ajutor, am chemat repede o asistentă care ne ajută. De abia după aceea mi-a povestit ce a visat” a mai spus tatăl regetatei cântăreţe, pentru sursa citată.