Parlamentarii fac economii la mături!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Parlamentul ne râde în nas cu măsurile pe care le va lua pentru a face economii la bugetul de stat. Conducerea Camerei Deputaţilor a ajuns să taie măturile cu coadă ca să facă economie. În schimb, nimeni nu are de gând să ia vreun ban din fondul de salarii.

În ton cu omul de rând care nu ştie la ce să mai renunţe ca să nu moară de foame şi să-şi achite şi datoriile, conducerea Camerei Deputaţilor se căzneşte de vreo săptămână să întocmească o listă cu economiile pe care le va face.

În document nu figurează nici o reducere financiară radicală, ci se taie de pe lista de achiziţii măturile şi detergenţii.

Dar, pe inventarul bunurilor şi serviciilor de care se pot dispensa pe viitor parlamentarii figurează şi curentul electric, canalizarea, încălzirea, diversele reparaţii curente, precum şi lubrifianţii necesari întreţinerii parcului de maşini.

Pentru curăţenie s-au alocat, la începutul anului, 282.000 de lei. Au făcut ce-au făcut şi deputaţii au ajuns la concluzia că prea multă curăţenie strică, iar 182.000 de lei sunt mai mult decât suficienţi pentru igienizare. Din 5.076.142 de lei bani pentru căldură şi iluminat se vor scade 967. 000 de lei.

Fără pateuri şi dulciuri

Adio platorui peste platouri cu pateuri şi prăjiturele pentru oaspeţii preşedintei Camerei. Banii puşi la dispoziţia Robertei Anastase, în calitatea ei de şefă a deputaţilor, vor fi mai puţini.

simeon stalpnicul png

Aceasta trebuie să se încadreze în 115.000 de lei până la sfârşitul anului, cu 65.000 de lei mai puţin. Şi fondul de protocol al Camerei Deputaşilor se va micşora cu 500.000 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net