Păstrează şampania acidulată cu stafide
Dacă sticla de şampanie rămâne începută mai mult de patru zile, îşi pierde acidul, trezindu-se. Pentru a redeveni acidulată, în sticlă se pune o stafidă. Lichidul va fi din nou spumos, iar gustul va rămâne acelaşi.
Citeşte şi:
Pâinea se ţine în pungi de hârtie
Lingură de inox ca să nu-ţi dea laptele în focCum poţi folosi sâmburii de caisă
Dă-ne un sfat util şi te premiem!
Eşti expert în curăţenie? Cunoşti toate trucurile din lume pentru ca locuinţa ta să fie "lună"? La capitolul bucătărie nu te întrece nimeni? Ştii cele mai bune leacuri cosmetice? Spune-ni-le şi nouă şi te premiem!
Click! te provoacă să dezvălui cele mai tari "trucuri" utile pe care le cunoşti. Scrie-ne despre toate acestea pe adresa redacţiei, Ziarul Click!, Şoseaua Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, cu menţiunea pe plic "Pentru Rubrica Sfaturi Utile" sau trimite-ne un email la adresa sfaturiutile@click.ro.
Cel mai bun sfat al lunii va fi premiat cu un abonament pe 3 luni la ziarul Click!