Patru fraţi decedaţi în lada de făină

Ultima actualizare:

UPDATE, ORA 17.00 Vecinii familiei spun că părinţii aveau grijă de cei cinci copii copii de acasă şi că femeia muncea cu ziua prin sat pentru a aduce bani de mâncare. Copiii se află acum la  morga din Gura Humorului, unde medicii legişti au spus că pe căile respiratorii ale copiilor s-a găsit făină.

Se pare că aceştia s-au speriat şi s-au zbătut până când au ridicat stratul de făină de pe fundul lăzii, apoi s-au sufocat.

Tragedie la Gemenea noaptea trecută. Patru fraţi au murit asfixiaţi în timp ce se jucau. Copiii s-au ascuns într-o ladă de făină şi au închis capacul.

Ei au fost găsiţi morţi de părinţi, aceştia au chemat şi salvarea. La faţa locului medicii nu au putut decât să constate decesul celor patru copii de 3,5 şi 8 ani.

Direcţia Generală pentru Protecţia Copilului Suceava (DGAPSC) a ţinut sub monitorizare familia Rusu după ce fiica lor mai mare, în vârstă de 15 ani a fost internată în centrul de plasament  "Domino" din localitatea Fălticeni.

"Familia are şase copii, din care cea mai mare este internată într-un centru de plasament. Mama copiilor este bolnavă cu certificat de handicap de gradul II mintal, iar tatăl este surdo-mut", a declarat Liviana Enea, purtătorul de cuvânt al DGASPC.

Aceasta ne-a explicat că de la primele ore ale dimineţii direcţia a luat legătura cu primăria din Stulpicani şi a cerut date legate de familie, iar o echipă pentru urgenţe a direcţiei este la faţa locului. "Acolo se află un psiholog care monitorizează şi anchetează situaţia", a mai spus Liviana Enea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
munti pixabay jpg
WhatsApp Image 2024 06 28 at 13 05 58 1536x1023 jpeg
Simion  5832 PNG
Reciclare ambalaj conform jpg
antalya 928302 1280 (1) jpg
gradina curte flori istock jpg
Plata prin NFC cu smartphone ul FOTO Shutterstock jpg
istock vot votare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net