«Paula Seling nu are prezenţa scenică necesară» Un cântăreţ român atacă reprezentaţii României la Eurovision

Ultima actualizare:
Florin Grozea: FOTO Facebook
Florin Grozea: FOTO Facebook

Paula Seling şi Ovi au fost dezamăgiţi de locul 12 pe care s-au clasat în finala Eurovision, iar rezultatele sub aşteptări au repornit discuţiile despre votul geopolitic din cadrul concursului european.

Florin Grozea nu s-a arătat atât de impresionat de prestaţia României şi, deşi a spus că i-a plăcut, a recunoscut că Paula Seling nu are prezenţa scenică necesară, spre deosebire de Conchita Wurst, câştigătoarea Eurovision. În plus, cântăreţul a explicat că nu ne putem scuza că nu avem maşinărie de marketing în spate şi să dăm vina pe alţii.


    Florin Grozea: FOTO Facebook
Florin Grozea: FOTO Facebook

"Am auzit la radio că delegaţia României a spus că am fost învişi de o maşinărie de marketing. De fiercare dată când ne ducem la Eurovision, se întâmplă ceva, dar noi nu suntem de vină. Astea sunt regulile, fă-ţi o maşinărie de marketing. Luminţa, când a participat, s-a pregătit şase luni de zile. Paula nu are prezenţa scenică necesară", a spus Florin la Antena Stars.

"Nu mă asteptam să caştige Austria, dar dupa ce redam filmul inapoi incepem sa intelegem anumite mecanisme care au stat in spatele acestui succes", a declarat Ovi la întoarcerea în ţară, duminică noaptea, conform antena3.ro.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net