Pavel Bartoş: «La noi în casă, TE IUBESC! se aude în fiecare zi»

Ultima actualizare:

    Anca şi Pavel Bartoş îşi fac declaraţii de iubire în fiecare zi (fotografii: Pro Tv)
Anca şi Pavel Bartoş îşi fac declaraţii de iubire în fiecare zi (fotografii: Pro Tv)

Este unul dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi actori, iar popularitatea lui a atins apogeul de când prezintă show-urile de divertisment cu audienţe colosale. Dacă pe plan profesional a dat lovitura, lucrurile nu sunt cu nimic diferite nici când vine vorba de familie. Acasă are o soţie încântătoare şi două comori preţioase, fetiţele sale, Rita (9 ani) şi Eva (4 ani). Anca şi Pavel Bartoş împart, pe lângă pasiunea pentru actorie, şi peste un deceniu de iubire. Se pare că Pavel a găsit echilibrul perfect pe scenă, dar şi acasă!

Tătic model, soţ iubitor şi om de televiziune de succes! Cum reuşeşti să te împarţi şi să le faci pe toate atât de bine? A trebuit să faci compromisuri pentru a ajunge la această reţetă de succes? De unde ai “tăiat”?

Pavel: Nu e vorba de compromisuri, e vorba de ce îţi doreşti tu în viaţă. Consider că familia este echilibrul necesar în tot acest mare tumult profesional. Încerc să fiu un om normal, atâta tot!

Cum ai întâlnit-o pe Anca şi ce ţi-a atras prima dată atenţia la ea? A fost dragoste la prima vedere sau a trebuit să mai treci o dată?

Pavel: Am întâlnit-o la Teatrul de Stat din Timişoara. A existat o atracţie clară încă de la început, iar apoi, când am cunoscut-o mai bine şi ca om, mi-am dorit să fie iubita mea. Cam aşa s-au derulat lucrurile.

Cum te-a cucerit Pavel?

Anca: Cu ochii lui albaştri şi farmecul lui irezistibil.

Sexul frumos domină la tine în familie. Cu două fete şi soţia, eşti în minoritate. E greu să fii bărbat în casă printre atâtea fete?

Pavel: E plăcut, pentru că sunt foarte alintat!

Peste câţiva ani Pavel Bartoş va fi un tătic sever? Ce probe de foc vor avea de trecut pretendenţii Ritei şi ai Evei, pentru a le scoate la întâlnire? Ştiu că este încă devreme, dar bănuiesc că deja faci glume pe această temă.

Pavel: Există glumele clasice că mă voi apuca de vânătoare etc. Încerc să fiu foarte bun prieten cu fetele mele şi, indiferent ce vor face, eu voi fi mereu alături de ele. Vreau, însă, să ştie că vor exista întotdeauna consecinţe ale faptelor lor, fie că sunt bune, fie că sunt mai puţin bune.

Când se măreşte familia Bartoş? Trebuie să ai un urmaş care să-ţi ducă mai departe “mişcarea” care te-a consacrat. Vine barza în curând şi cu băieţel?

Pavel: N-am spus nu, dar deocamdată ne bucurăm şi savurăm ce avem. Nu ne-am propus nimic!

Eşti pregătită să fii mămică iar?

Anca: Mie îmi plac foarte mult copiii, îi iubesc foarte tare şi, dacă ar mai veni încă un fraţior sau surioară, am fi foarte fericiţi!

Aveţi timp şi de escapade în doi? Cum aţi petrecut ultima vacanţă şi unde?Pavel: Am fost plecaţi de curând în Israel şi încercăm să avem parte cât mai des de acest gen de escapade, pentru că fac bine.

Pavel Bartoş
Pavel Bartoş

Cum o răsfeţi pe Anca? Care crezi că a fost cel mai special cadou pe care l-a primit de la tine?

Pavel: Anca e o tipă deosebită. Cel mai mare cadou pentru noi este familia, restul sunt lucruri care ne fac viaţa mai plăcută.

Când ai primit ultimul buchet de flori de la Pavel şi cu ce ocazie?

Anca: Pe 29 ianuarie, Eva a împlinit 9 ani şi a primit un buchet de 9 trandafiri. Pavel a pregătit, însă, câte un buchet şi pentru mine şi pentru Rita.

Se spune că “dragostea trece prin stomac”. La voi cine trece mai des pragul bucătăriei pentru a găti, nu doar pentru a mânca? Ai vreo reţetă demnă de un Masterchef?

Pavel: Ardelean fiind, am multe reţete, toate însă răsfaţă mult colesterolul. Anca este însă o bucătăreasă desăvârşită şi a făcut un progres nemaipomenit: de la cartofi prăjiţi şi ochiuri la mâncăruri demne de Masterchef. Găteşte extraordinar şi foarte sănătos… uneori prea sănătos .

Zi-ne o reţetă la care excelează Pavel.Anca: Fasole cu ciolan! Şi în lapte cu cereale e specialist!

Pavel Bartoş
Pavel Bartoş

Toată lumea te ştie mereu cu o glumă în buzunar. Fetele ţi-au moştenit simţul umorului? Pavel: Eva e un pic mai sensibilă, mai romantică, însă cea mică, Rita, mă moşteneşte întru totul!

Valentine’s Day sau Dragobete? Faceți ceva special cu ocazia acestor zile? Poate o declaraţie de dragoste.

 Pavel: Nu suntem atât de porniţi pe sărbători. La noi în casă “Te iubesc” se aude în fiecare zi, nu doar de Dragobete sau Valentine’s Day!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net