Pavel Stratan: «Vreau să-mi fac şi fiul cântăreţ!»

image
Pavel Stratan a renunţat să mai compună pentru el şi este hotărât să-şi facă ambii copii vedete

Talentul se moşteneşte în familia Stratan, iar solistul aspiră la un nou record mondial: îl lansează în muzică şi pe băieţelul lui, în vârstă de doi ani. Acum, Pavel compune de zor, iar albumul lui Cezar va fi unul cu versuri umoristice, specifice vârstei copilăriei.

Criticat îndelung şi acuzat că şi-a exploatat fetiţa, care, la vârsta de trei ani a susţinut un concert live de două ore, iată că Pavel Stratan este indiferent la părerile negative ale celor din jur. Mai mult, cântăreţul are de gând să reediteze experienţa, de data aceasta cu fiul său Cezar (2 ani):

„Lucrez la acest proiect înainte ca Cezar să se nască.Nu vreau sa zic exact despre ce este vorba, Cezar va aborda o latură umoristică a muzicii, sper să aibă acelaşi succes. Îl lansez anul viitor, când va avea trei ani, ca şi Cleopatra, la debut", a declarat Stratan, pentru Click!

Deşi a făcut furori şi se laudă cu recorduri naţionale aproape imposibil de egalat, Cleopatra a făcut o pauză muzicală în ultimul an, dedicându-se, în totalitate, şcolii.

Ea este elevă la Chişinău şi a cântat anul trecut la deschiderea anului şcolar.Cu toate acestea, e posibil ca micuţa în vârstă de aproape 7 ani să susţină un spectacol în toamna aceasta: „Cleo nu a avut nici un concert, a fost ocupată cu şcoala şi nu am lăsat-o să cânte. Toată vacanţa şi-a petrecut-o la ţară, la bunici. Poate îi voi aranja un concert, în curând şi un nou album anul viitor", ne-a mai spus Stratan.

Cleopatra, de trei ori în Cartea Recordurilor!

Cleopatra este cel mai tânăr artist ce a înregistrat un album, intitulat "La vârsta de 3 ani", care a fost vândut în 150.000 de exemplare. Cea mai cunoscută piesă a micuţei artiste este "Ghiţă", care a ocupat locul I în topurile din România la momentul lansării, şi i-a adus Cleopatrei un alt record mondial: cel mai tânăr artist care a avut o piesă pe locul întâi la nivel naţional.

"Ghiţă" a fost tradusă deja în engleză şi spaniolă. Ea a primit şi titulatura de cel mai tânăr solist care a susţinut un concert live de două ore. Păpuşa Cleopatra Stratan, creată după chipul şi asemănarea solistei, s-a vândut ca pâinea caldă, lotul de 60.000 de bucăţi fiind epuizat la doar câteva luni de la lansare.

simeon stalpnicul png

Păpuşa a fost scoasă pe piaţă în iulie 2008, o întruchipează pe micuţa solistă împreună cu hăinuţele şi accesoriile ei din clipul Ghiţă, are 32 de cm şi cântă refrenul melodiei „Ghiţă", datorită unui dispozitiv special, fabricat în Japonia. Este din material moale şi are 800 de grame, a costat 130 de lei şi a fost creată în Spania.

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
George Simion FOTO Inquam / Ilona Andrei
iphone camera jpg
bem apa jpeg
gabriela firea nicusor dan jpeg
tragedie cobadin jpg
donald trump jpeg