Pe cine va alege fetiţa Antoniei?

CLIIMA20140405 0046 1 jpeg
Vincenzo spune c─â Maya e legat─â de Italia

E mic─â, iar tot ce o ├«nconjoar─â acum este o joac─â continu─â. ├Äns─â tocmai inocen┼úa ┼či sinceritatea unui copil de aproape patru ani pot c├ónt─âri extrem de mult pentru judec─âtori, care ar putea cere ┼či p─ârerea Mayei, ├«n lupta care se duce ├«ntre Antonia ┼či Vincenzo pentru custodia feti┼úei lor.

R─âzboiul care se duce acum pentru micu┼úa Maya (4 ani) se ├«nte┼úe┼čte pe zi ce trece. Dac─â Antonia este rezervat─â ├«n declara┼úii, prefer├ónd s─â-┼či lase avocatul s─â-┼či fac─â treaba, Vincenzo are, pe l├óng─â ap─âr─âtorul s─âu, sus┼úinerea necondi┼úionat─â a tat─âlui s─âu, care nu s-a sfiit s─â "dea din cas─â".

Ciro Castellano a pus-o la zid pe nora sa, spunând lumii întregi că Antonia i-a recunoscut că are altă relaţie.

simeon stalpnicul png

"Mi-a spus c─â are o alt─â rela┼úie ┼či c─â ┼úine la altcineva. Dac─â Antonia este cu Alex Velea, Vincenzo nu vrea ca fiica lui s─â tr─âiasc─â cu un alt b─ârbat", a spus socrul Antoniei. ┼×i asta nu ar fi singura "vin─â" a c├ónt─âre┼úei, rudele  lui Vincenzo mizeaz─â pe faptul c─â Maya este legat─â complet de Italia.

"A fost n─âscut─â ├«n Italia, vorbe┼čte numai italian─â, iar ├«n Rom├ónia a stat 3-4 luni. Asta e problema", a explicat Ciro Castellano. Tocmai de aceea, familia Castellano nu concepe ca micu┼úa s─â ajung─â ├«n Rom├ónia, la mama ei, ┼či s-ar fi g├óndit deja la un program de vizitare pe care s─â i-l propun─â Antoniei, dar ┼či sume de bani cu care artista s─â contribuie la cre┼čterea feti┼úei sale. 

Antonia a declarat recent c─â ├«┼či vede feti┼úa, pe Maya, care locuie┼čte ├«n Italia, doar ├«n prezen┼úa rudelor din partea tat─âlui. Ea vrea s-o aib─â tot timpul al─âturi

simeon stalpnicul png

Antonia ar trebui s─â dea lunar 500 de euro pensie alimentar─â p├ón─â c├ónd feti┼úa va ├«mplini ┼čapte ani, urm├ónd ca dup─â aceea suma s─â creasc─â la 2.000 de euro pe lun─â.

Pe l├óng─â probele ├«n care se va bate fiecare pentru a dovedi magistra┼úilor de la Judec─âtoria Sectorului 2 c─â este cel mai bun p─ârinte, ┼či dorin┼úele micu┼úei, care ├«mpline┼čte 4 ani ├«n august, ar putea  c├ónt─âri greu ├«n lupta pentru custodie. Feti┼úa ar putea fi adus─â ├«n Rom├ónia pentru a le spune judec─âtorilor  cu care dintre p─ârin┼úi vrea s─â locuiasc─â.

Conform procedurii ├«n astfel de cazuri, ascultarea copilului nu este necesar─â, av├ónd ├«n vedere c─â minora are sub 10 ani, dar depinde de cum apreciaz─â magistra┼úii. "Antonia nu va solicita niciodat─â a┼ča ceva. Nu vrea s─â-┼či expun─â copilul la o asemenea traum─â", ne-a declarat avocatul c├ónt─âre┼úei, Ion Todan.

Antonia ╚Öi Vincenzo s-au c─âs─âtorit ├«n 2011, dup─â o rela╚Ťie de patru ani. C├ónt─ârea╚Ťa a r─âmas ├«ns─ârcinat─â ├«n luna decembrie a anului 2009. A n─âscut la 28 august 2010 o feti╚Ť─â care a primit nota 10, numit─â Maya Rosaria Castellano. ├Än 2011, au f─âcut ┼či nunta ┼či botezul. ├Än noiembrie 2012, au ap─ârut primele zvonuri legate de desp─âr┼úire, confirmate de Vincenzo.

Rela┼úia dintre Antonia ┼či Alex Velea a st├órnit, p├ón─â acum, o mul┼úime de controverse. De┼či cei doi nu ┼či-au recunoscut deschis leg─âtura, nu s-au ferit s─â se afi┼čeze ├«mpreun─â. Ba chiar anul trecut au alimentat aceste zvonuri post├ónd pe re┼úelele de socializare diverse filmule┼úe ├«mpreun─â ┼či mesaje cu sub├«n┼úeles. Se pare c─â rela┼úia clandestin─â nu i-a f─âcut bine la imagine Antoniei, iar acum risc─â s─â-┼či piard─â feti┼úa. Click! v-a relatat faptul c─â fostul socru al c├ónt─âre┼úei, Ciro Castellano, ┼čtia chiar de la Antonia despre rela┼úia ei.

simeon stalpnicul png

Irina are acum 7 ani

simeon stalpnicul png

┼×i feti┼úa lui Irinel Columbeanu ┼či a Monic─âi Gabor a fost ├«ntrebat─â de judec─âtori, pe c├ónd avea numai patru ani, cu care dintre p─ârin┼úi ar vrea s─â locuias─â. Asta s-a ├«nt├ómplat ├«n 2011, la Judec─âtoria Buftea, c├ónd fo┼čtii so┼úi Columbeanu ├«┼či disputau custodia feti┼úei lor. Audierea Irinei a durat aproximativ o or─â ┼či jum─âtate, timp ├«n care feti┼úa a r─âspuns ├«ntreb─ârilor puse de o judec─âtoare, ├«n timp ce se juca cu p─ârin┼úii ei. Mai ├«n joac─â, mai ├«n serios, feti┼úa ar fi zis la un moment:" Vreau s─â stau cu tati". ┼×i acolo a ┼či ajuns.

Ce pensie alimentar─â vrea Vincenzo de la Antonia pentru feti┼ú─â: ┬źI-a cerut banii ca s─â-┼či bat─â joc de ea┬╗

Relaţia Antoniei cu Alex Velea o poate costa custodia fetiţei?

Monica ┼či Irinel Columbeanu,├«n 2009, pe vremea c├ónd formau o familie fericit─â

simeon stalpnicul png
bote bal contesa JPG
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
image png
carmen iohannis presidency.ro
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
lidia buble png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
andrei balan webp
Katie Washbourne jpg
carmen iohannis presidency.ro
craiova inundatii 2 png
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp