Pe cine va alege fetiţa Antoniei?

CLIIMA20140405 0046 1 jpeg
Vincenzo spune că Maya e legată de Italia

E mică, iar tot ce o înconjoară acum este o joacă continuă. Însă tocmai inocenţa şi sinceritatea unui copil de aproape patru ani pot cântări extrem de mult pentru judecători, care ar putea cere şi părerea Mayei, în lupta care se duce între Antonia şi Vincenzo pentru custodia fetiţei lor.

Războiul care se duce acum pentru micuţa Maya (4 ani) se înteţeşte pe zi ce trece. Dacă Antonia este rezervată în declaraţii, preferând să-şi lase avocatul să-şi facă treaba, Vincenzo are, pe lângă apărătorul său, susţinerea necondiţionată a tatălui său, care nu s-a sfiit să "dea din casă".

Ciro Castellano a pus-o la zid pe nora sa, spunând lumii întregi că Antonia i-a recunoscut că are altă relaţie.

simeon stalpnicul png

"Mi-a spus că are o altă relaţie şi că ţine la altcineva. Dacă Antonia este cu Alex Velea, Vincenzo nu vrea ca fiica lui să trăiască cu un alt bărbat", a spus socrul Antoniei. Şi asta nu ar fi singura "vină" a cântăreţei, rudele  lui Vincenzo mizează pe faptul că Maya este legată complet de Italia.

"A fost născută în Italia, vorbeşte numai italiană, iar în România a stat 3-4 luni. Asta e problema", a explicat Ciro Castellano. Tocmai de aceea, familia Castellano nu concepe ca micuţa să ajungă în România, la mama ei, şi s-ar fi gândit deja la un program de vizitare pe care să i-l propună Antoniei, dar şi sume de bani cu care artista să contribuie la creşterea fetiţei sale. 

Antonia a declarat recent că îşi vede fetiţa, pe Maya, care locuieşte în Italia, doar în prezenţa rudelor din partea tatălui. Ea vrea s-o aibă tot timpul alături

simeon stalpnicul png

Antonia ar trebui să dea lunar 500 de euro pensie alimentară până când fetiţa va împlini şapte ani, urmând ca după aceea suma să crească la 2.000 de euro pe lună.

Pe lângă probele în care se va bate fiecare pentru a dovedi magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 2 că este cel mai bun părinte, şi dorinţele micuţei, care împlineşte 4 ani în august, ar putea  cântări greu în lupta pentru custodie. Fetiţa ar putea fi adusă în România pentru a le spune judecătorilor  cu care dintre părinţi vrea să locuiască.

Conform procedurii în astfel de cazuri, ascultarea copilului nu este necesară, având în vedere că minora are sub 10 ani, dar depinde de cum apreciază magistraţii. "Antonia nu va solicita niciodată aşa ceva. Nu vrea să-şi expună copilul la o asemenea traumă", ne-a declarat avocatul cântăreţei, Ion Todan.

Antonia și Vincenzo s-au căsătorit în 2011, după o relație de patru ani. Cântăreața a rămas însărcinată în luna decembrie a anului 2009. A născut la 28 august 2010 o fetiță care a primit nota 10, numită Maya Rosaria Castellano. În 2011, au făcut şi nunta şi botezul. În noiembrie 2012, au apărut primele zvonuri legate de despărţire, confirmate de Vincenzo.

Relaţia dintre Antonia şi Alex Velea a stârnit, până acum, o mulţime de controverse. Deşi cei doi nu şi-au recunoscut deschis legătura, nu s-au ferit să se afişeze împreună. Ba chiar anul trecut au alimentat aceste zvonuri postând pe reţelele de socializare diverse filmuleţe împreună şi mesaje cu subînţeles. Se pare că relaţia clandestină nu i-a făcut bine la imagine Antoniei, iar acum riscă să-şi piardă fetiţa. Click! v-a relatat faptul că fostul socru al cântăreţei, Ciro Castellano, ştia chiar de la Antonia despre relaţia ei.

simeon stalpnicul png

Irina are acum 7 ani

simeon stalpnicul png

Şi fetiţa lui Irinel Columbeanu şi a Monicăi Gabor a fost întrebată de judecători, pe când avea numai patru ani, cu care dintre părinţi ar vrea să locuiasă. Asta s-a întâmplat în 2011, la Judecătoria Buftea, când foştii soţi Columbeanu îşi disputau custodia fetiţei lor. Audierea Irinei a durat aproximativ o oră şi jumătate, timp în care fetiţa a răspuns întrebărilor puse de o judecătoare, în timp ce se juca cu părinţii ei. Mai în joacă, mai în serios, fetiţa ar fi zis la un moment:" Vreau să stau cu tati". Şi acolo a şi ajuns.

Ce pensie alimentară vrea Vincenzo de la Antonia pentru fetiţă: «I-a cerut banii ca să-şi bată joc de ea»

Relaţia Antoniei cu Alex Velea o poate costa custodia fetiţei?

Monica şi Irinel Columbeanu,în 2009, pe vremea când formau o familie fericită

simeon stalpnicul png
Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
zodiac 600x400 jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
politisti arestare
foto fb marius budai
regina elisabeta meghan markle jpeg
bolid incendiu PNG
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
parinti uk 2 jpg