Pe el îl vezi în fiecare sâmbătă la tv, dar pe soţia lui ţi-o arătăm noi! Ea îl face fericit pe Cosmin Seleşi!


    Cosmina Seleşi
Cosmina Seleşi

Pe Cosmin Seleşi îl puteţi vedea sâmbătă de sămbătă la tv, însă soţia lui este o prezenţă extrem de rară în paginile ziarelor. Uite cât de simpatică este Irina şi cu ce se ocupă!

S-au cunoscut în trafic, pe Magheru, în urmă cu şase ani, iar de-atunci au rămas împreună. Irina şi Cosmin Seleşi alcătuiesc o familie solidă şi împreună au un băieţel de trei ani şi jumătate, pe nume Tudor Nicolae. De ceva timp, cei doi se intersectează şi la locul de muncă.  Irina se ocupă de partea de make-up.

cedw32
cedw32

Pentru ediția de sâmbătă, 26 aprilie, a show-ului "Te cunosc de undeva!", doamna Seleşi i-a pictat aproape tot corpul lui Alex Maţaev, cel care-l va întruchipa pe Adam Levine, solistul trupei Maroon 5. Alex Mațaev a stat multe ore la machiaj, iar rezultatul a fost unul spectaculos. Cele unsprezece tatuaje, mai mici sau mai mari, mai simple sau mai complicate, au fost desenate pe pieptul, spatele și brațele solistului.

qedc2e
qedc2e

. "Practic, s-a muncit pe parcursul întregii zile, pentru că se mai luau și mici pauze. În total, am desenat la ele vreo cinci ore", ne-a spus Irina Seleși, soția lui Cosmin Seleși, cea care a realizat cele unsprezece tatuaje.

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
FotoJet (1) jpg
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
masina cu lemne furate din padure jpeg
caine covid carantina china foto twitter jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
infidelitate 0 jpeg
concediul de odihnă
culori brazi 2022