Pedofilii din Polonia vor fi castraţi chimic

Potrivit noilor dispoziţii, o persoană condamnată pentru violarea unui minor mai mic de 15 ani sau a unui membru apropiat al familiei 'ar putea fi supusă obligatoriu, sub decizia unui tribunal, unei terapii farmacologice şi unei psihoterapii, în încercarea de a diminua pulsiunile sexuale', odată ce şi-a ispăşit pedeapsa cu închisoarea.

Tribunalul va trebui să asculte opinia psihiatrilor, sexologilor şi psihologilor, înainte de a indica terapia ce trebuie adoptată pentru fiecare caz în parte.

Considerată de acum înainte ca o crimă gravă, violul asupra unui minor sau asupra unui membru al familiei este pasibil de o pedeapsă cuprinsă între 3 şi 15 ani de închisoare, comparativ cu una cuprinsă între 2 şi 12 ani de închisoare, aşa cum era până în prezent.

Această iniţiativă legislativă a fost lansată la începutul lunii septembrie de premierul Donald Tusk, după anunţul arestării unui bărbat de 45 de ani care şi-a sechestrat şi violat timp de şase ani fiica, care are în prezent 21 de ani. Acest caz a emoţionat puternic opinia publică poloneză.

Pentru a intra în vigoare, amendamentul la Codul Penal trebuie să obţină şi aprobarea Senatului, înainte de a ajunge la preşedintele ţării.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oana Roman si Isa jpg
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
Bryan Johnson jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg