Pensionar băimărean, la furat în supermarket

Ultima actualizare:

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmerie care l-a identificat pe Traian O., pensionar, din Baia Mare ca fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Acesta s-a deplasat la supermarket cu scopul de a face unele cumpărături, iar după ce a pus în coşul de cumpărături mai multe produse de la raionul carmangerie şi-a dat seama că nu avea suficienţi bani la el pentru a le achita. Astfel, bărbatul a luat din coşul de cumpărături un baton de salam, o pungă cu carne şi trei cutii cu brânză topită, pe care le-a ascuns în interiorul hainei cu care era îmbrăcat.

La casa de marcat a achitat numai produse aflate în coş, cu cele ascunse în haină încercând să iasă din magazin fără a le plăti, însă la ieşire a fost oprit de personalul de pază până la sosirea jandarmilor.

Prejudiciul cauzat magazinului a fost recuperat şi predat unui reprezentant al acestuia iar dosarul cu actele premergătoare întocmit a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net