Pepe a dat chef la piscină, cu tort, şampanie şi muzică

simeon stalpnicul png

Weekendul acesta a fost prilej de sărbătoare pentru Pepe. Sâmbătă, artistul a sărbătorit împlinirea a 34 de ani aşa cum fac doar marile vedete. Vineri a dat mare petrecere la el acasă, apoi, a doua zi, a mai dat un chef şi la piscină, cu tort şi cu şampanie.

Soţia lui, Raluca, a fost şi ea în formă maximă, afişând un corp de invidiat. De ziua lui, Pepe a fost aniversat acasă, alături de familie, dar şi la piscină. Însoţit de Raluca, soţia sa, şi de câţiva prieteni, prezentatorul emisiunii „Vedete la apă", de la Antena 1, a sosit în jurul prânzului la piscina Aqua Garden Militari Residence, unde s-au distrat până seara, la apusul soarelui.

simeon stalpnicul png

Solistul a avut parte de surprize atât din partea casei, întrucât cei de la complexul rezidenţial i-au dăruit aniversatului tort şi şampanie, cât şi din partea colegului său de breaslă, Smiley, care a susţinut un concert în acea zi la piscină şi i-a urat „La mulţi ani!". Chiar dacă Pepe a fost în centrul atenţiei, Raluca, soţia sa, nu a fost mai prejos, căci a întors privirile tuturor celor din jur cu formele sale de invidiat.

Deşi este mămică de aproape un an, bruneta a revenit imediat după naştere la silueta de dinainte, şi a făcut senzaţie în costum de baie. „După ce am petrecut ziua de naştere, am fost cu nepoţii mei, cu sora mea şi cu Raluca şi am ieşit mai mult să ne relaxăm după petrecere. Am băut şampanie, a fost şi Smiley, ne-am simţit foarte bine", a spus Pepe, pentru Click!

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
meghan markle jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
reghe corina caciuc jpeg
Comandantul rus care a ordonat torturarea civililor din Herson Alexander Naumenko FOTO Twitter
volan2 png
image
image
image
image
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
meghan markle jpg
Regele Charles FOTO Getty Images jpg
rafila jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png