Pepe către Oana: «Nesimţito! Nu mai râde de femeile gravide!»

Ultima actualizare:

    Pepe
Pepe

După ce Oana a glumit pe seama picioarelor Ralucăi Pastramă, soţia lui Pepe, artistul şi-a ieşit din fire şi i-a transmis câteva cuvinte Zăvorancei.

Plin de nervi şi profund jignit, Pepe nu s-a mai putut abţine şi a făcut-o pe Oana "nesimţită". Joi seara, Pepe a fost prezent la Kanal D, într-o emisiune în care Oana Zăvoranu a intrat prin telefon. Cei doi şi-au spus tot ce au avut pe suflet!

"Eu trebuie să apar la două luni să mă apăr. Nu pot să stau pe aici pe canapea cu ea, eu am o soţie şi concerte de susţinut, am o viaţă.

Cum poate ea să-mi jignească soţia gravidă că i se umflă picioarele când a fost însărcinată cu tine... că mai bine nu era. Nu ţi-e ruşine, Ioana? Nesimţito! Nu mai râde de femei gravide!", a spus Pepe, la Kanal D.

Băi, fetiţo, nu te mai duce la Capatos sau în altă televiziune să vorbeşti despre mine, du-te la Vatican, nu vezi că a intrat diavolul în tine. Recunoşti că am venit cu preotul la tine să-ţi citească molifdele Sfântului Vasile. Femeia e obsedată. De la cununia mea cu Raluca e doar la tv şi vorbeşte despre mine. Nu te mai duce la tv să vorbeşti despre mine. Du-te la Vatican, nu vezi că ai pe diavolul în tine. Recunoşti că am adus preotul să citească, că erai posedată? Trăieşti doar din amintiri, Ioana! Tot eu te-am băgat şi în telenovele! Eu ştiu că vrei la Pro TV, du-te că e pe Pache Protopopescu", a spus Pepe.

"Eşti un ţăran de când nu mai eşti cu mine, nici nu te mai piepteni", a încheiat Oana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
președintele iranian s a prăbușit cu elicopterul FOTO EPA jpg
image
image
image
image
image
image
romanca job colaj facebook pixabay jpg
litoral jpg
Netanyahu jpg
statie metrou hongyancun jpg
4 front carburanti poza mare jpg
parfum pixabay jpg
apa marii jpg
vacanta plaja umbrele barci oameni in apa limpede png
image
actualitate.net
image
actualitate.net