Pepe: «Fata mea e vedetă! Am filmat-o de când a ieşit din burtă»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pepe este cel mai fericit bărbat din lume! Cântăreţul şi-a găsit liniştea în braţele Ralucăi, o soţie fidelă şi femeie de casă, iar, de ieri, este şi tătic. Unul dintre cele mai mari visuri ale artistului s-a îndeplinit, ieri dimineaţă, când Raluca a născut-o pe micuţa Maria.

Ieri dimineaţă, la Clinica Regina Maria din Capitală, în jurul orei 08.45, Raluca Pascu, 21 de ani, a adus pe lume, prin cezariană, o fetiţă de 3,360 kg şi 52 de centimetri, care a primit nota 10 cu felicitări din partea medicilor. Pepe a stat secundă de secundă lângă soţia lui, iar în momentul în care bruneta a fost dusă în sala de operaţii, a însoţit-o. Cântăreţul a ţinut morţiş să filmeze minut de minut venirea pe lume a primului lui copil, o fetiţă, care va purta numele Sfintei Fecioare Maria, mai ales că s-a născut chiar pe 15 august.

Solistul nu s-a ferit de fani, ba din contră,  a dat şi câteva autografe

simeon stalpnicul png

Solistul nu a fost singur, atât mama lui, Tatiana, cât şi fratele Ralucăi, celebrul Bombonel, dar şi naşii Andra şi Cătălin Măruţă, au venit să o vadă pe micuţa Maria. Imediat după ce a devenit tătic, Pepe a ieşit, cu camera în mână, fericit la balconul salonului în care a stat Raluca şi a filmat jurnaliştii, spunându-le: "Când se va face fata mea mare, să vadă ce vedetă a fost de mic!"

Bunica Tatiana a venit să-şi vadă nepoţica şi a plâns de fericire

Solistul şi-a petrecut întreaga zi la spital, şi-a admirat fetiţa ore în şir şi a stat lângă soţie, care a fost dusă după operaţie la Terapie Intensivă. "Fetiţa este frumoasă şi are păr scurt şi negru. N-am apucat să o ţin în braţe pe fetiţă, mi-a fost şi frică să o iau, dar m-a ţinut ea de degeţel. Am filmat tot, chiar de la prima secundă de viaţă. M-am concentrat pe filmare ca să nu leşin şi să mă fac de urşine în faţa fetiţei mele", a declarat Pepe, după venirea pe lume a micuţei.

Fratele Ralucăi, Bombonel, a stat şi el cu Pepe la spital

simeon stalpnicul png

Şi pe solist, dar şi pe mama lui i-au năpustit emoţiile, aşa că amândoi au vărsat lacrimi de fericire. Proaspeţii părinţi sunt nerăbdători să-şi ducă micuţa acasă, însă copilul va rămâne alături de Raluca în spital până când ea va putea fi externată.

Naşii Andra şi Cătălin Măruţă au venit cu trandafiri şi maşină nouă la spital

Printre primii care au venit să-i vadă copilul lui Pepe au fost naşii lor, Andra şi Cătălin Măruţă. Cei doi i-au cumpărat mămicii un buchet imens de trandafiri roşii şi s-au dus glonţ la salonul în care este internată Raluca.

Andra şi Cătălin şi-au afişat noul bolid de fiţe

simeon stalpnicul png

Soţia lui Pepe este cazată exact în aceeaşi cameră în care a stat şi Andra, când l-a adus pe lume pe băieţelul lor, David. Solista i-a spus finei ei că trebuie să aibă încredere în doctori şi a prevenit-o că astăzi se va simţi mai rău decât ieri.

Soţii Măruţă au făcut furori de cum au ajuns la spitalul Regina Maria, unde şi-au făcut apariţia cu noul autoturism, marca Range Rover, ce valorează în jur de 80.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
cartierul justitiei jpg
raisi elicopter prabusit jpg
tuneluri autostrada jpg
doctorul mircea beuran jpeg
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net