Pepe: «Minune, ia 50 de milioane şi cântă-mi pentru Raluca!»

simeon stalpnicul png

Ca în fiecare an, Costi Mărculescu face din ziua sa un eveniment de care să vorbească ţara vreo săptămână.

Anul acesta, vedetele s-au bătut să ajungă la petrecerea dată de Costi, mai ales că se anunţa multă distracţie. Printre cei 110 invitaţi ai actorului a fost şi Pepe care, deşi a venit singur, a făcut dedicaţii pentru soţia lui, Raluca.

Raluca a devenit soţia lui Pepe în aprilie și îi va dărui o fetiţă

simeon stalpnicul png

Restaurantul „La Jăratec" din Capitală, a fost luni seara locul de întâlnire al prietenilor actorului Costi Mărculescu, care şi-a aniversat împlinirea a 43 de ani. Pepe, Mădălina Pamfile, Oana şi Viorel Lis, Mihai Mitoşeru, Andreea Tonciu, Simona Traşcă (alias Pamela de România), Liviu Guţă şi Adrian Minune s-au distrat pe muzică lăutărească şi, mai mult, au făcut dedicaţii pe mulţi, mulţi bani.

Ca orice sărbătorit, Mărculescu a primit şi o mulţime de cadouri: „Cel mai frumos cadou a fost prezenţa prietenilor mei într-o zi importantă din viaţa mea. Am primit multe parfumuri, tricouri, icoane, diferite statui, sticle cu băutură, vin şi whisky", a declarat Costin Mărculescu.

Dacă majoritatea invitaţilor au ajuns la petrecere la ora 22.00, Pepe a venit fără Raluca, la 12 noaptea! Artistul a sosit cu două daruri: un ceas de la „Diesel", de aproximativ 350 de euro, şi un cântăreţ... Gigel Frone. Fostul concurent de la „Românii au talent" (Pro TV) a fost de nestăvilit, iar la un moment dat a primit şi 100 de euro de la Adrian Minune.

Costi Mărculescu a fost gazda petrecerii în care Pepe l-a îmbogăţit pe Minune

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Cel mai mare succes l-a avut de departe celebrul manelist, Adi Minune, care s-a urcat pe scaun în faţa lui Pepe şi au început dedicaţiile, iar banii au curs pe măsura cererilor. Cei mai mulţi bani au dat Pepe şi un prieten de-al lui, iar beneficiara dedicaţiilor a fost Raluca Pastramă, prin telefon.

„Minune, în noaptea asta cânţi pentru Raluca", a spus Pepe şi i-a întins zece milioane de lei. A fost doar începutul pentru că până la finalul nopţii Pepe i-a dat lui Adrian vreo 50 de milioane de lei.

A făcut dedicaţii şi pentru Zăvoranca

Adrian Minune este un artist pe sufletul lui Pepe, el fiind nelipsit de la petrecerile latino loverului, dar şi ale prietenilor apropiaţi ai acestuia. De altfel, Pepe a făcut dedicaţii şi în trecut, cele mai cunoscute fiind cele pentru Oana Zăvoranu.

Astfel, la una dintre zilele fostei neveste, artistul l-a rugat pe Adrian să cânte „E noapte şi e târziu", melodia pe care manelistul a dedicat-o „Celui mai frumos cuplu, Oana şi Pepe". Aceeaşi piesă a fost cântată de Adrian şi la nunta lui Pepe cu Raluca și dedicată, de asemenea, actualei soţii!

Iată melodia lui Minune

„Of cât te iubescCum n-am iubit pe nimeneaŞi tot restul vieţiiTe port în inima meaEşti floarea vieţii meleEşti aerul care-l respirŞi la fiecare pozăPrin putere cât mă închinTe iubesc, te iubescFără tine nu trăiescŞi tot restul vieţii meleEu doar pe tine te iubesc"

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg